Tukku jatkosopimuksia – Lohen joukkue on valmis juhlakauteen

Janne Palomäki, Matti Vilppola, Tuomas Luukkonen ja Waltteri Väistö jatkavat Lohen paidassa myös kesällä 2024. Väinö Virkkunen on Lohen mukana tryout-sopimuksella.

Janne Palomäki ja Matti Vilppola

Janne Palomäki ja Matti Vilppola jatkavat Lohessa myös ensi kaudella. Molemmat aloittivat Lohen paidassa kaudella 2018, joten tuleva kausi on jo seitsemäs peräkkäinen Koskenharjulla.

Vilppola on toiminut neljä edellistä kautta Lohen kapteenina (kaudet 2020-2023).

-Ollut itselle sellainen virstanpylväs, että pelaisi Lohessa vielä sinä vuonna kun Lohi täyttää 100 vuotta, nyt se sitten tulee ensi vuonna toteen.

-Todella nuorekas (Lohen ensi kauden joukkue), kun itse on heittämällä vanhimmasta päästä. Urheilullinen joukkue ja varmasti viime kauteen verrattuna tullaan olemaan ainakin parempia sisäpelissä, Vilppola kommentoi.

Palomäki tuo joukkueeseen etenkin etenemisvoimaa ja vaihtolyöntipeliä. Palomäki keräsi viime kaudella Lohen joukkueesta neljänneksi eniten kärkilyöntejä (81) ja tuotuja juoksuja (19).

Tuomas Luukkonen ja Waltteri Väistö

Tuomas Luukkonen löi viime kaudella 1+29 juoksua, toiseksi eniten Lohen joukkueesta. Luukkoselle alkava kausi on kolmas Lohessa. Etenijäjokerina pelaava Waltteri Väistö aloittaa jo viidennen kauden Lohen paidassa.

Lohen valmistautuminen tulevaan kauteen käynnistynyt hyvin. Joukkue on ollut koossa hyvän aikaa ja harjoitusleirejä on päästy pitämään jo useampia.

-Erittäin tärkeitä jatkoja kaikki. Joukkueessa on nyt kaikki elementit olemassa, että pystytään tavoittelemaan sarjan kärkisijoja. Joukkue on nyt aikalailla valmis, eikä uusia pelaajia aktiivisesti haeta, Lohen pelinjohtaja Saku Havukainen kommentoi.

Lohen etuhintaiset kausikortit tarjolla nyt. Tilaa kausikorttisi täältä.

Lohen joukkue kaudella 2024:

Matias Hangasmaa (2025)
Valtteri Havukainen (2024)
Sebastian Lahti (2024)
Teemu Lepistö (2024)
Tuomas Luukkonen (2024)
Janne Palomäki (2024)
Roope Pöyry (2024)
Arttu Rauhamäki (2025)
Joonas Riikilä (2024)
Tuukka Soikkeli (2025)
Oula Tanttu (laina 2024, Hyvinkään Tahko)
Pietu Vesterinen (laina 2024, Imatran Pallo-Veikot)
Matti Vilppola (2024)
Väinö Virkkunen (tryout)
Waltteri Väistö (2024)