Tilaa Lohen kausikortti

Täältä voit lunastaa itsellesi Lohen kausikortin Ykköspesiskaudelle 2023.

Lohen kausikortin hinta on 80€. Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet voivat lunastaa kausikortin 60€ hintaan. 

Lisäksi tarjolla on VIP-kausikortti hintaan 250€. Kortti sisältää ruokailut jokaisessa Lohen kotiottelussa.

Kausikortti Liveton kautta (ePassi, Smartum, EazyBreak, verkkopankkimaksu)

Voit maksaa Lohen kausikortit tänä vuonna myös Liveton kautta. Liveton etuna ovat useat eri maksuvälineet: SmartumPay, ePassi, Eazybreak, Verkkopankkimaksu (Paytrail) tai Procountor lasku.

Liveton kautta ostettuihin kausikortteihin tulee palvelumaksu 3€ per kausikortti, mutta etuna on se, että voit ostaa kausikortin myös virikeseteleillä ja muilla maksuvälineillä.

Kausikortin ostaminen Liveton välityksellä onnistuu helposti joko siirtymällä Liveton sivuille tai klikkaamalla Lohen sivuilta ”tilaa kausikortti” -nappulaa. Painike avaa verkkokaupan.

Halutessasi saat kausikortin kotiisi postitettuna (ilman postitusmaksua). Jos haluat postituksen, laitathan siitä tiedon lisätiedot -kohdassa. Muuten kortti on lunastettavissa Lohen ensimmäisestä kotiottelusta Koskenharjulta.

Lohen kausikortti tilisiirrolla maksamalla

Saat kausikortin kotiinkuljetuksella, kun täytät alla olevan lomakkeen ja maksat kausikorttisi Lohen tilille: FI15 5290 0220 0813 66

Lisää tilisiirron viestikenttään nimesi ja teksti ”kausikortti 2023”, esim. Matti Vilppola kausikortti 2023. Näin voimme kohdistaa maksusi tilaukseesi.

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Sähköposti

  Kuinka monta kausikorttia tilaat?

  Spämmin välttämiseksi vahvistuskysymys.

  Voit käydä ostamassa kausikorttisi myös yhteistyökumppanimme Matsi Baarin tiskiltä. Osoite: Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä, Suomi. Aukioloajat löydät Matsi Baarin verkkosivuilta.

  Lohen kausikortti oikeuttaa pääsyn kaikkiin Lohen kotiotteluihin kaudella 2023. Mahdolliset jatko- tai pudotuspelit eivät sisälly kausikortin hintaan.

  Kausikortti lähetetään sen tilanneille postissa, joten täytäthän osoite- ja yhteystiedot oikein.

  Mikäli tilaamasi kausikortti ei tällä kertaa kuitenkaan löytänyt perille, otathan yhteyttä.

  Tarkemmat lisätiedustelut kausikortteihin liittyen:

  Juuso Hyvönen (Varapuheenjohtaja)
  hyvonen1 (a) gmail.com
  Puh: 040 867 4201