Oula Tanttu vartioimaan etukenttää, Pietu Vesterinen jatkaa Lohessa

Pietu Vesterinen ja Oula Tanttu pelaavat kaudella 2024 Lohen paidassa lainasopimuksilla.

17-vuotias Oula Tanttu ehti pelata viime kaudella kahdeksan ottelua miesten Superpesistä. Poikien Superpesiksessä Tanttu on pelannut 37 ottelua, joissa on syntynyt 153 kärkilyöntiä.

Ulkoapäin Tantulle on jäänyt Lohesta päällimmäisenä mieleen etenkin joukkueen hyvä henki ja kannattajat.

– Lohessa pelaaminen on jo jonkin aikaa ollut pienimuotoinen unelma, sijaintina Jyväskylä on itselle täydellinen ja Koskenharjulla on aina mahtava tunnelma. Lohi on maistunut hyvähenkiseltä ja voitontahtoiselta ryhmältä, jolla on Suomen huikeimmat kannattajat.

– Kiva saada uusia haasteita ja tutustua mahtaviin jätkiin. Odotan tulevalta kaudelta paljon hienoja kokemuksia ja menestystä joukkueena sekä yksilönä, mutta etenkin kotipelejä Koskenharjulla, Tanttu kommentoi.

Tanttu siirtyy Loheen lainalle niin sanotulla kaksoissopimuksella Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueesta.

– Nuori ja lupaava pelaaja, jolla on myös Superin kokemusta. Kovapäisen oloinen kaveri, jolla mahdollisuudet mihin vain. Tulee meille tärkeään ulkopelirooliin etukentälle ja sisäpelin suhteen odotukset ovat myös kovat, Lohen pelinjohtaja Saku Havukainen luonnehtii pelaajaa.

Oula Tanttu lainasopimuksella Loheen
Oula Tanttu lainasopimuksella Loheen

18-vuotias Pietu Vesterinen pelasi Lohen lukkarina viime kesän kaikki 24 ottelua. Vesterinen saapui lainalle viime kesäksi Imatralta ja IPV-kasvatin lainaa jatketaan myös tuleva kesä.

– Tärkeä juttu, että saatiin Pietu vahvuutemme myös tulevalle kaudelle. Joukkueessa alkaa nyt olla kaivattua laajuutta useammalle roolille, Havukainen jatkaa Vesterisestä.

Vesterinen pääsi viime vuonna hyvin nopeassa ajassa sisään joukkueeseen ja nautti porukasta.

– Jatkoon vaikutti, että joukkue pysyy suht samana, joten joukkuehenki on varmasti loistava. Myös pelaaminen ykkösen parhaimman faniryhmän edessä innosti jatkamaan.

– Viime kausi meni ekaksi kaudeksi Ykköspesiksessä ihan hyvin, mutta tottakai jäi harmittamaan että pleijaripaikkaa ei tullut.

– Odotan innolla tulevaa kautta ja on hienoa olla Lohen juhlakaudella joukkueessa mukana. Yleisö varmasti elää hyvin peleissä mukana, ja toivottavasti pystymme peliesityksillä antamaan siihen lisää aihetta, Vesterinen kommentoi.

Lohen etuhintaiset kausikortit tarjolla nyt. Tilaa kausikorttisi täältä.

Pietu Vesterinen jatkaa Lohessa
Pietu Vesterinen jatkaa Lohessa