Teemu Lepistö palaa takaisin Lohen paitaan: ”Mahtavaa päästä kokemaan Koskenharjun tunnelmaa jälleen”

Kaudet 2017-2021 Lohessa pelannut Teemu Lepistö tekee paluun Aina Aurinkoiselle Koskenharjulle.

Lepistö löi Lohessa Superpesiksen karsintoihin päättyneellä kaudella 2021 yhteensä 1+34 juoksua. Kaudella 2020 Lepistö oli myös isossa roolissa nostamassa Lohea Ykköspesikseen lyömällä neljään pudotuspeliotteluun 1+12 juoksua.

Lohen pelinjohtaja Saku Havukainen on ilahtunut, että Lepistö palaa parin vuoden kiertelyn jälkeen takaisin Loheen.

– Lohen ensimmäisellä divarikaudella Leppä oli todella tärkeässä roolissa sisäpelissä, ratkaisten mm. pudotuspelipaikan. Kovaa ja laadukasta lyöntipeliä odotan häneltä tänäkin vuonna ja uskon, että hän pystyy vahvistamaan merkittävästi sisäpeliämme, Havukainen toteaa.

Lepistö piipahti toissakaudella Ikaalisten Tarmossa, josta siirtyi Oulun Lipon kautta takaisin Lohen paitaan. Oulussa Lepistö löi viime kaudella 21 otteluun 18 juoksua.

– Kahden muualla vietetyn vuoden jälkeen paluu takaisin Loheen tuntuu erittäin hyvältä ja vaikka olenkin tottunut siihen, että peliuran jatkon pohtiminen menneinä vuosina on venynyt pitkällekin, oli jatkopäätöksen tekeminen tällä kertaa verrattain helppo ja nopea, Lepistö kommentoi.

– Mahdollisuus taistella isosta pelillisestä roolista erittäin kilpailukykyisessä joukkueessa, tuttu seuraorganisaatio, jossa pelaajat saavat keskittyä täysillä harjoitteluun ja pelaamiseen sekä Koskenharjun Lohi-yhteisön luoma mieletön pelipäivän tunnelma olivat omiaan helpottamaan päätöstä pelihommien jatkosta juuri Lohessa.

Lohi kokoontui ensimmäistä kertaa yhteen jo edellisviikonloppuna ja seuraava leiri on kuun lopulla. Lepistöllä on odotukset tulevaa Lohen 100-vuotisjuhlakautta kohtaan korkealla.

– Edessä on jälleen kerran pitkä harjoittelukausi, mutta kylläpä vaan kummasti askel lenkkipolulla ja raudat salilla kevenevät, kun tietää mitä sitä on taas ensi kesänä Aina Aurinkoisella luvassa. Mahtavaa päästä kokemaan Koskenharjun tunnelmaa jälleen Lohi-nuttu niskassa.

– Meillä on koossa erittäin urheilullinen ja jalkava nippu, johon uskon pystyväni tuomaan tarvittavaa lyöntivoimaa sekä monipuolisuutta niin kotiutus- kuin vaihtotilanteisiinkin.

– Lisäksi uudistunut pelinjohto tuo varmasti uusia ulottuvuuksia niin omaan kuin koko joukkueenkin peliin. Henkilökohtaisesti tärkeitä tavoitteita tulevalle kaudelle on pelata ehjä hyvä kausi, nauttia pelaamisesta ja kehittyä mailan varressa entistäkin kovemmaksi ratkaisijaksi, Lepistö päättää.

Teemu Lepistö palaa Lohen paitaan
Teemu Lepistö palaa Lohen paitaan