Tiukat tappiot saivat jatkoa Tampereella ja Kuopiossa

Perjantaina Manse PP oli vähäjuoksuisessa ottelussa niukasti parempi jaksoin 2-0 (3-1, 2-1). Sunnuntaina vieläkin kovemman taiston jälkeen Kuopio oli parempi lukemin 2-0 (4-0, 2-1).

Manse PP – Lohi 26.5.2017

1. Jakso

Lohen sisäpeli oli läpi ottelun nihkeää. Etenkin ykköstilanteen purku tuotti Lohipojille suuria vaikeuksia. Ilman tilanteen tekemistä, on vaikea lyödä juoksuja.

Lohi löi kuitenkin ottelun ensimmäisen juoksun, kun Esa Kejonen löi ykköstilanteessa vastustamattoman 2-jatkekumuran, mikä vaikutti alkuun vaan pesävälin arvoiselta lyönniltä, mutta Henri Pennanen pakkasi rinkkansa ja matkasi aina kotipesään saakka, Kejosen seilattua ykköspesän ja kotipesän väliä.

Saku Suurnäkki löi Manselle seuraavat pinnat identtisillä kakkosjatkekuppereillaan. Petteri Kortelainen löi vielä yhden pinnan tapin yli ja ensimmäinen jakso oli juoksujen osalta siinä.

2. Jakso

Toinen jakso oli ensimmäisen jakson kaltainen. Kortelainen kotiutti sekä ensimmäisessä vuoroparissa, että viimeisessä vuoroparissa yhden pinnan arvoisesti. Lohen jakson ainokainen juoksu syntyi Henri Ikosen mailasta, kun hän kotiutti 1-3 -tilanteessa Teemu Huhtakankaan. Lohen rynnistykset takertuivat kerta toisensa jälkeen ykköstilanteen purkuun.

Summa summarum

Lohi esitti aurinkoisessa Kaupissa erittäin miehekästä ulkopeliä. Siitä joukkue voi jälleen olla ylpeä, ottaen vielä huomioon sen, että vastassa oli ennen kauden alkua ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi rankattu joukkue. Matias Hangasmaan tolppa pysyi hyvin lautasella, kopparit hakivat hyvin palloja, linjassa ei pallo polttanut räpylää jne.

Lohen parhaana pelaajana palkittiin 100 % lyöntipeliä esittänyt sekä ulkopelissäkin varmaotteisesti esiintynyt Konsta Piironen. Kakkospalkinnon pokkasi hyvin vaihtopelissä onnistunut Teemu Huhtakangas

Pelinjohtaja Jussi Muilun kommentit Manse-ottelun jälkeen:

Puijon Pesis – Lohi 28.5.2017

Sunnuntaina Lohi matkasi seuraavana Kuopion vieraaksi, missä ottelun kaava oli varsin samannäköinen kuin Tampereellakin.

Lohen taistelu ulkokentällä jatkui edelleen äärimmäisen vahvana ja päättäväisenä, eikä räpylä kädessä ollut minkäänlaisia ongelmia. Sen sijaan sisäpeli oli sateisessa säässä edelleen aivan jäissä, eikä tilanteita syntynyt millään.

Koko ottelussa Lohi sai aikaiseksi vain viisi yritystä kotiin, joista Lohen ainokaisen juoksun löi Matias Hangasmaa heti ottelun avausvuorossa. Vaikka alku antoi siis odottaa hyvää, ei Lohi onnistunut enää koko ottelunsa juoksun lyömisessä.

Kun Lohi ei saanut enää tilanteita rakenneltua, eikä juoksuja lyötyä, riitti Kuopiolle muutama juoksu koko ottelun voittoon. Loppulukemat merkattiin Kuopiolle 2-0 (2-1, 4-0).

Lohelle tuli kaksi niukkaa tappiota viikonloppuna. Seuraavan kerran Lohi pelaa torstaina 1.6.2017 Koskenharjulla kello 18:00, kun vastaan asettuu Muhoksen Pallo-Salamat.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.