Ennakko: Avauspisteiden metsästys jatkuu tänään!

Lohen taival miesten Ykköspesiksessä jatkuu tänään, kun vastaan Aina Aurinkoisella Koskenharjulle saapuu Muhoksen Pallo-Salamat!

Ottelu alkaa Koskenharjulla kello 18:00. Liput 8/6€.

Lohi saa torstain otteluun vastaansa Muhoksen Pallo-Salamat, joka on aloittanut kautensa huomattavasti Lohea vahvemmin. Tosin tähän ei kummoisia tarvitakaan, sillä Lohi ei ole saanut alkukaudellaan vielä mitään aikaiseksi.

Muhos on pelannut tähän mennessä viisi ottelua, mistä on tullut kahdeksan pistettä. Vieraissa Muhos hävisi ainoan ottelunsa Jyväskylän Kirille, mutta kotona on tullut voitot Lievestuoreesta, Vähäkyröstä ja Tampereesta sekä yksi jaksovoittopiste Kuopiosta.

Tourujoessa on kuitenkin ehtinyt taas vihreää vettä valua useampana päivänä siitä, kun Lohi viimeksi pelasi. Pelinjohtaja Jussi Muilu on hionut ulkopelisapluunan kerta kaikkiaan kohdalleen, mutta sisäpeli on samalla lopettanut pyörimisen kokonaan.

Viidessä ottelussa Lohi on onnistunut lyömään vain 16 juoksua, mikä on auttamatta liian vähän. Tästäkin huolimatta ainakin joukkueen sisällä usko on voittoon kova, ellei jopa rennon varma, kuten alta olevalta videoltakin näkyy.

Kaikki sankoin joukoin tänään torstaina (1.6.) kello 18:00 paikan päälle katsomaan Lohi-Muhos -ottelua! Mikäli peli ei jostain syystä kiinnosta, niin Pub Laiton tarjoaa tällä kertaa märkää olutta ja kuivaa palvelua edulliseen hintaan. 

Kun legendaarinen Matsi Baarikin on vielä remontissa hyvän aikaa, on vaikea nähdä mitään syytä, miksi itseään kunnioittava ihminen viettäisi torstai-iltaansa jossain muualla.

Tervetuloa!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.