Ennakko: Lohi Manse PP:n riesaksi

Tampereella pelataan perjantaina miesten Ykköspesiksen jumbokamppailu, kun kaksi nuhaisesti kautensa aloittanutta joukkuetta, Manse PP ja Jyväskylän Lohi kohtaavat.

Lohella ei pisteitä ole plakkarissa vielä ainoatakaan kipaletta, kun kolme ottelua on takana. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa sisäpeli rullasi, mutta ulkopeli ei. Kolmannessa pelissä Lohi laittoi sitten ulkopelin kuntoon, mutta sisäpeli tussahti täydellisesti. 

Nyt Lohi lähteekin metsästämään ensimmäistä tasapainoista esitystä ja samalla kauden avauspisteitä. Takana on hieman pidempi harjoitusjakso, minkä aikana on ehditty painaa paniikkinappula pohjaan, muokata kokoonpanoja ja harjoitella.

Kovin paljon paremmin ei ole mennyt tamperelaisillakaan. Manse on tähän mennessä saalistanut vain yhden pisteen ja lyönyt ainoastaan seitsemän juoksua, kun avausottelussa joukkue hävisi Haminalle lukemin 0-2 (1-5, 0-2) ja toisessa kamppailussa Muhokselle 2-1 (6-3, 2-3, 1-0).

Tämähän on ennakko, ja jos nyt ottelun kulkua pitäisi jotenkin ennakoida, voisi ajatella että Lohi aloittaa tavoilleen vahvasti ja päästää ensimmäisessä vuorossa lohelaiseen tyyliin tasan neljä juoksua. Tämän jälkeen alkaa armoton takaa-ajo, mille Manse PP ei yksinkertaisesti voi mitään. 

Tampereella ottelu aloittaa oman superviikonlopun, minkä aikana Kaupissa nähdään jos jonkinmoista pesistä. Sen sijaan Lohi ei jää lauantaiksi Tampereelle ihailemaan Supertähtiä, vaan hyökkää jo sunnuntaina Kuopioon Puijon vieraaksi.

Lohelle Kaupin kenttä on tuttu paikka nousukarsinnoista parin vuoden takaa. Tuolloin oli myönnettävä Tampere paremmaksi, mutta nyt Lohella on mahdollisuus hakea pientä revanssia vuodelta 2013.

Tampere on myös ikävän lähellä Jämsää, joten ei olisi yllätys vaikka Kaupissa raikaisi perjantai-illan kunniaksi tutut kappaleet Lohen faneille, kun pieni mutta sitäkin äänekkäämpi etä-Lohi -ryhmä saapuu Hiacella paikalle. 

Tampereelle tai Kuopioon ei ole pitkä matka, joten ei muuta kuin Lohea kannustamaan Jyväskylästäkin käsin!

Tampere-Lohi perjantaina 26. toukokuuta kello 18:00
Kuopio-Lohi sunnuntaina 28. toukokuuta kello 17:00

Jos tämä ennakko oli sekava, niin loppuun vielä sitäkin sekavampi haastattelu ala Ville Rauhala.

Huomenna @manseppmiehet Kaupissa. @viljjou pohojalaaseen tapaan erittäin sekava otteluennakko. #pesis #LohiOnLohi

A post shared by Jyväskylän Lohi (@jkllohi) on

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.