Raportti: Lohi vs. SiiPe – Sarjakärki vei pisteet matkassaan

Lohi - Siipe 6.6.2017

Koskenharjun yleisölle tarjoiltiin välillä kesäistäkin keliä. Kuva: Jyväskylän Lohi

Siilinjärven Pesis oli selkeästi parempi tiistai-iltana, kun Lohi jäi jyrän alle lukemin 0-2 (1-10, 1-3).

Otteluun lähtö oli Lohelle hankala, sillä kokoonpanosta puuttui useampi mies. Esa Kejonen, Akseli Saukkola ja Konsta Piironen olivat muissa tehtävissä, joten ulkopeliin haettiin uusia miehiä ja Tuomas Mattila siirrettiin jokeripaitaan hoitamaan kotiuttajan tehtäviä.

1. Jakso

Muutoksista huolimatta Lohen aloitus ottelussa oli pirteä, sillä Lohi nollasi SiiPen sisäpelin täysin ja onnistui vastaavasti itse lyömään toisen aloittavalla tilanteen päälle heti kakkoskärjestä. Pitkän vuoron aikana Lohi sai kolme yritystä kotiin, mutta yksikään ei ikävä kyllä tuottanut tulosta.

SiiPe sai tästä virtaa ja Lohen peli hieman herpaantui. Vierasjoukkue sai toisen tasoittavalla pään auki ikävällä harhaheitolla, mikä muutti jakson suunnan täysin. SiiPe löi samaan vuoroon vielä kolme lisäjuoksua ja seuraavaan vuoroon kuusi lyötyä, mikä ratkaisi jaksovoiton vieraille lukemin 10-1.

2. Jakso

Sarjakärki SiiPe oli voittanut tähän mennessä kaikki ottelunsa puhtaasti 2-0 ja ennen Lohea vastaan pelattua ottelua iskenyt kuudessa ottelussa hurjat 70 juoksua. Selvää siis oli, että sisäpelissä ei yhtään saanut antaa saumaa, jos voittoon mieli.

Toisella jaksolla Lohi tässä sitten onnistuikin. Kaikista typerimmät virheet karsittiin ja SiiPen kärki saatiin pidettyä hyvin kurissa. Vieraat saivatkin vain kuusi yritystä kotiin koko jaksolla.

Ikävä kyllä Lohen sisäpeli ei rullannut tänäänkään toivotulla tavalla. Lohi pysyi koko jakson ottelussa mukana, mutta ikävä kyllä todellista uhkaa mailassa ei löytynyt. SiiPe kairasi toisen jakson väkisin lukemijn 3-1, kun Lohen ainokaiseksi jäi Tuomas Mattilan upea kotiutuslyönti toisen tasoittavalla.

Torstaina jatketaan Lievestuoreella

Lohen parhaana ottelussa palkittiin lukkari Matias Hangasmaa ja etukentällä häärännyt Joni Lehikoinen. Siipestä pystin hakivat vastaavasti lukkari Teemu Kinnunen ja etumies Roope Räisänen.

Lohelle ottelu oli kauden kahdeksas, joista voittoja on tullut kaksi ja tappioita kuusi. Koossa on tasan neljä pistettä.

Seuraavat ottelut tulevat nopeasti ja ne ovatkin tärkeimmät, mitä olla voivat. Jos joskus, niin nyt kannattaa pysyä mukana menossa!

Torstaina Lohi matkustaa Lievestuoreelle Kisan vieraaksi ja lauantaina vastaan saapuu Koskenharjun Aina Aurinkoiselle Jyväskylän Kiri.

Lohen seuraavat ottelut:

To 8.6. klo 18:00: Lievestuoreen Kisa – Lohi
La 10.6. klo 14:00: Lohi – Jyväskylän Kiri

Lohi – Siipe -ottelun tilastot löydät täältä

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.