Raportti: Lievestuore kaatoi Lohen tylysti

Lohi - Lievestuore

Lohi kaatui Lievestuoreella tylyin numeroin. Kuva: Jyväskylän Lohi

Lohi taipui tylysti kauden ensimmäisessä paikalliskamppailussa Lievestuoreen Kisalle. Etenkin jaksojen alut koituivat Lohen turmaksi ja Kisa vei voiton lukemin 2-0 (9-0, 6-3).

Lievestuoreella pelattiin komeassa lyöntisäässä, mikä suosi tällä kertaa kotijoukkuetta. Heti ottelun ensimmäisessä vuorossa Kisa löi tauluun peräti viisi juoksua.

Ensin onnistui Olli Kiiveri vapaalla 2-kakkosjatkeelle suuntauvalla kumuralla, minkä jälkeen toinen lyöjäjokeri Robert Tallbacka paukautti samaan paikkaan viimeisellä lyönnillä. Tällä kertaa sivallus yllätti Lohen takakentän täysin ja tuloksena oli puhdas pajatson tyhjennys: 1+3 juoksua. 

Musertavan startin jälkeen Lohi ei noussut enää taistelemaan jaksovoitosta, vaan tauolle edettiin 9-0 -lukemissa.

2. jaksolle uusi alku, sama tulos

Toiselle jaksolle Lohi lähti uudella ilmeellä. Tilanne saatiin päälle heti kärjestä ja hyvässä lyöntivireessä oleva Matias Hangasmaa iski miehen kotiin. Lohi sai samassa vuorossa vielä kaksi yritystä kotiin lisää, mutta ikävä kyllä lisäjuoksua ei kertynyt taululle.

Uudesta startista huolimatta, ei jakson kuva paljon muuttunut. Jälleen Lohi antoi jo avausvuorossa neljä juoksua vastustajalle. Vaikka omalla tasoittavallaan Lohi pääsi uudestaan iholle ja juoksun päähän (4-3), ei momentum kestänyt tässäkään tilanteessa.

Lievestuore löi toisen alkuun heti kaksi juoksua lisää ja 6-3 -lukemat olivat liikaa. Näihin numeroihin kirjattiin myös ottelun loppulukemat.

Lohen ottelut jatkuvat jo huomenna: Lohi-Kiri!

Lievestuoreen parhaana palkittiin ottelussa hurjat kotiutustehot (9/9) kirjauttanut Robert Tallbacka. Lohelta sen sijaan palkittiin Matias Hangasmaa ja Tuomas Mattila.

Kauan ei ehdi Lohi märehtiä tappiotaan, sillä jo huomenna lauantaina 10.6. pelataan seuraava ottelu, kun Jyväskylän Kiri saapuu vieraaksi Koskenharjulle!

Lohi on sarjassa viimeisenä neljällä pisteellä ja Kiri vain neljä pistettä edellä, joten ei tarvitse erikseen mainita, kuinka tärkeistä pisteistä on kysymys. Ottelu alkaa lauantaina kello 14:00, joten kaikki paikalle kannustamaan Lohi voittoon!

Lohen seuraava ottelu: Lohi-Kiri lauantaina 10.6. klo 14:00!

Lievestuore – Lohi -ottelun tilastot löydät täältä.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.