Matias Kauppinen siirtyy Jyväskylän Loheen 88 ottelun Superpesis-kokemuksella

Matias Kauppinen siirtyy Hyvinkään Tahkosta Jyväskylän Loheen. Kauppinen tuo Lohen etukentälle 88 ottelun verran Superpesis-kokemusta.

Matias Kauppinen, 23, pelasi ensimmäisen Superpesis-ottelunsa jo kaudella 2017 Hyvinkään Tahkon paidassa. Tuon jälkeen etukentällä viihtyvä Kauppinen on ehtinyt pelata yhteensä 83 runkosarjaottelua ja viisi pudotuspeliottelua miesten Superpesiksessä.

– Pääsin opiskelemaan tänne (Jyväskylään) ja Lohella on kilpailukykyinen joukkue sekä hyvä pöhinä päällä, Kauppinen kommentoi siirtoaan.

Matias Kauppinen pelaa Jyväskylän Lohessa kaudella 2022.

Viime kaudelle kertyi yksi ottelu miesten Superpesistä Hyvinkään Tahkossa ja 21 ottelua Ykköspesistä Ulvilan Pesä-Veikoissa. Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu oli luonnollisesti tyytyväinen siirrosta:

– Mukava saada joukkueeseen nuori ja nälkäinen, mutta paljon jo kokenut pelimies. Matiaksessa on lohelaista särmää ja voittamisen halua. Hänellä on paikka ottaa iso rooli sekä sisällä että ulkona.

Viime kaudella Ulvilan paidassa Ykköspesiksessä Kauppinen löi 21 otteluun 92 kärkilyöntiä, onnistumisprosentilla 58,97%. Eniten kertyi 1-2 -välin vaihtoja, nämä onnistumisprosentilla 62,9%.

– Hyvä ja odottavainen fiilis päästä Loheen aina aurinkoiselle Koskenharjulle pelaamaan. Lohea vastaan ei ollut helppo pelata, joten mukava päästä samalle puolelle.

– Henkilökohtaisena tavoitteena olisi ottaa steppi lähemmäksi Superpesistä. Odotan itseltäni ja joukkueelta vahvaa ja tasaista suorittamista koko kauden ajan, Kauppinen toteaa

Superpesiksessä Kauppinen on edustanut koko uransa ajan Hyvinkään Tahkoa. Ykköspesiksessä otteluita on kertynyt Ulvilan lisäksi Jokioisissa ja Loimaalla, yhteensä 37 ottelun verran.

Kauppisen saavutuksiin kuuluu myös A-poikien (v. 2018) ja B-poikien (v. 2016) suomenmestaruus Hyvinkään Tahkossa sekä A-poikien Itä-Länsi -edustus kaudelta 2019.

Matias Kauppinen (s. 12.1.1998)

  • Superpesis: 83 ottelua (+pudotuspelit 5 ottelua)
  • Ykköspesis: 37 ottelua
  • Saavutukset: 2018 A-poikien suomenmestari, 2016 B-poikien suomenmestari, 2019 A-poikien Itä-Länsi -edustus
  • Kasvattajaseura: Espoon Pesis
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.