Lohen joukkue muodostuu – myös Rauhamäki ja Hyvönen jatkosopimuksiin

Jyväskylän Lohen ensi kauden joukkue alkaa muodostumaan. Nyt jatkosopimukseen tarttuivat Ville Hyvönen ja Arttu Rauhamäki.

Arttu Rauhamäki, 19, ja Ville Hyvönen, 19, edustavat Lohen nuorta kaartia. Etukentällä energisesti häärivän Hyvösen mukaan Lohessa sai jatkamaan hieno yhteisö ja tekemisen meininki:

– Tällä hetkellä tuntuu hyvältä olla Lohen organisaatiossa. Viime kausi oli joukkueelta loistava. Pystyttiin haastamaan jokaista joukkuetta.

Molemmat pelurit ottivat viime kaudella ison harppauksen eteenpäin ulkopelissä ja nousivat aivan sarjan kärkikaartiin haastavilla paikoillaan, Hyvönen 1-vahtina ja Rauhamäki 2-vahtina.

– Lohessa sai jatkamaan hyvät kehittymismahdollisuudet hienojen ihmisten kanssa ja loistava kotiyleisö. Kilpailu pelipaikoista kasvaa koko ajan, joka vie varmasti eteenpäin, Rauhamäki kommentoi jatkosopimustaan.

Otteluita kaksikolle kertyi viime kesänä hurjasti, sillä miehet pelasivat sekä Poikien Superpesistä, miesten Ykköspesistä että välillä myös miesten Suomensarjaa Kiri&Kirittäret Junioreiden joukkueessa.

Rauhamäelle otteluita kertyi kesän aikana peräti 53, Hyvöselle 45. Tämä on hurja määrä, varsinkin, kun muistetaan että koronan vuoksi pesäpallon starttia venytettiin toukokuun alulta kesäkuun puolelle.

Iso ottelumäärä kasvattaa nuoria pelaajia, varsinkin kun Lohessa suurin osa otteluista kääntyi lopulta voitoksi. Talven aikana molemmat pelurit toivovat kehitystä etenkin fyysisiin ominaisuuksiin.

– Itsellä parannettavaa ensikautta ajatellen on fyysisten ominaisuuksien kehittäminen. Joukkueena parannettavaa jäi viime kauteen verrattuna sisäpelisuoritusten laadussa, Rauhamäki kommentoi.

Rauhamäen ja Hyvösen sopimusten myötä Lohella on nyt kasassa ensi kaudeksi kuusi pelaajasopimusta. Joukkuetta täydennetään edelleen sekä uusilla että vanhoilla nimillä ja näistä päästään toivottavasti tiedottamaan lähiaikoina.

Lohen sopimustilanne:
Matias Hangasmaa (2023)
Valtteri Havukainen (2022)
Ville Hyvönen (2022)
Janne Palomäki (2022)
Arttu Rauhamäki (2022)
Matti Vilppola (2022)

Pelinjohto ja valmennus:
Jussi Muilu (pelinjohtaja, päävalmentaja)
Saku Havukainen (2.pelinjohtaja, lajivalmentaja)
Henri Ikonen (laji- ja videovalmennus)
Jesse Jokinen (nopeus- ja fysiikkavalmennus)

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.