Ennakko: Lohi hyökkää tiistaina Ulvilaan!


Jyväskylän Lohi lähtee kauden toiseen otteluun tappio alla, kun avausottelussa tuli niukka tappio Pöytyän Urheilijoille lukemin 0-2 (4-5, 3-4). Nyt vastaan asettuu Ulvilan Pesä-Veikot.

Lähtökohdat otteluun:

Ulvila oli viime kaudella Ykköspesiksen runkosarjan kuudes yhteensä 37 pisteellä. Täksi kaudeksi joukkue on kuitenkin kokenut muutoksia, kun muutamia avainpelaajia menetettiin ja pelinjohtaja vaihtui.

UPV on saanut apuja Kankaanpään Mailan Superpesis-joukkueesta farmisopimuksen kautta ja pelinjohtajaksi löytyi tuttu nimi, kun lyöjäjokeri Janne Lähde tarttui viuhkan varteen. Avausottelussa Puijon Pesistä vastaan Ulvila taipui tappioon lukemin 2-1 (8-0, 2-3, 1-0).

Tiistaina molemmat joukkueet lähtevät siis metsästämään kauden avausvoittoa. Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu, millä mielin Ulvilaan?

Todella hienoa lähteä Ulvilaan, hienolle kentälle pelaamaan Ykköspesistä. Kevein mielin lähdetään parantamaan tätä meidän nousevaa tendenssiä, millä on koko kevään ajan menty parempaan suuntaan.

Lohella on tiukka tappio alla, mutta parannuskohdat ovat jo tarkkaan selvillä.

Ulkopeliä parannetaan. Tänään reeneissä kopitellaan ja otetaan maapalloja kiinni. Välillä jopa ilmapalloja kiinni.

Samalla, kun Lohi lähtee hakemaan ensimmäisiä pisteitään, kyseessä on myös ensimmäinen vierasmatka ja yhteinen reissu bussilla. Tulevasta kokoonpanosta Muilu ei vielä hiiskunut sanakaan, mutta sen sijaan kysymykseen bussimatkan roolituksista joukkueen liideriltä löytyi selvä vastaus.

Löytyykö uusista miehistä takapenkin korttipöytään haastajia vai jatkuuko vanhojen miesten dominointi?

Tämä on mielenkiintoinen kysymys! Tässä kun pohdin, niin pahaa pelkään, että nämä uudet miehet on etupenkin nysviä kaikki. Lehikoisesta (Joni) saattaa johonkin olla, mutta kyllä mä veikkaan että muut jää etupenkkiin keskustelemaan Rytkösen (Riku) kanssa elämäntarkoituksesta.

Mutta pelikorttejahan meillä ei ole, kun Pajari (Elmeri) vei ne mukanaan Maltalle. Veikkaan, että kukaan ei ota tästä vastuuta, niin ekalla pysähdyksellä ostetaan sitten uudet kortit.

Kejonen (Esa) on myös bussissa ihan täysi kysymysmerkki. Veikkaan että seilaa etu- ja takapenkin väliä koko matkan etsien omaa paikkaansa.

Muilun syväanalyysia bussimatkan roolituksista olisi voinut kuunnella pidempääkin, mutta tähän ennakkoon ei ikävä kyllä kaikkien roolit mahdu. Ehkä lanseeramme jatkossa uuden Lohi-radion, mihin tuotetaan sitten puolen tunnin podcast pelaajien rooleista bussissa.

Hypätään takaisin pelillisiin asioihin. Mietteitä illan vastustajasta, Ulvilan Pesä-Veikoista, minkälainen joukkue tulee vastaan?

Äärimmäisen rutinoitunut Ykköspesis-joukkue. On kokemusta, eikä meidän miehet ole Ulvilaa vastaan pelanneet, niin mukava nähdä uusia naamoja vastassa.

Ulvilassa Lohea ei ole vuosiin nähty. Ketä suosittelet Ulvilan yleisön Lohen kokoonpanosta seuraavan?

Kyllähän Rytköstä kannattaa kaikkien seurata aina. Mies joka kulkee omia polkujaan, joten sitä saattaa olla vähän vaikea seurata, mutta se kannattaa.

UPV – Lohi 16.5.2017 kello 18:00

Ottelu UPV-Lohi alkaa tiistaina 16. toukokuuta kello 18:00. Etäfanit voivat seurata ottelun kulkua Lohen sosiaalisen median kanavista.

Facebook: Jyväskylän Lohi
Twitter: @LohiPesis1924
Instagram: jkllohi
Snapchat: jkllohi

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.