Lohi taipui 1056 katsojan edessä – sunnuntaina pelataan selkä seinää vasten

Jyväskylän Lohi ei saanut parastaan irti lauantaina, kun se kohtasi Koskenharjulla Superpesiksen nousukarsinnassa Kankaanpään Mailan. KaMa oli parempi luvuin 0-2 (0-3, 0-3) ja voi sunnuntaina katkaista sarjan kotonaan.

Lohen Matti Vilppolaa, joka palkittiin kotijoukkueen parhaana, harmitti, ettei joukkue pystynyt antamaan parastaan tuhatpäiselle yleisölle.

“Ehkä siinä oli jännitystä. Tehtiin virheitä eikä saatu sisäpelissä onnistumisia”.

Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu näki, että joukkue puristi liikaa.

“Pojat puristi mailaa, Muilu viuhkaa. Kesän huonoimpia kotipelejä, menee siihen top kolme -huonointa ottelua kategoriaan. Nyt on raskas fiilis. Ei KaMa mitään ihmeitä esittänyt, mutta KaMan tasoista joukkuetta vastaan ei saa tehdä noin paljon virheitä,” Muilu sanoi.

Jos Muilu näki omiensa tekevän 5-6 isoa virhettä, ja KaMa teki kuusi juoksua, niin voidaan sanoa, että juoksuista kaksi tuli hienoilla lyönneillä, loput Lohen takakentän avustuksella.

KaMa on taidokas ja rutitoinut joukkue, josta saattoi lauantaina aistia, että se tuli Koskenharjulle vain tekemään työnsä. Rutiinista kertoo se, että KaMan Jouni Itävalo oli mukana jo 2004, kun Lohi ja Kankaanpää edellisen kerran kohtasivat.

Se taito taas näkyi siinä, että KaMan Henri Pulkkinen vaihtoi miestä pssänvälit aina kun halusi. Pomppu toimi erinomaisesti Koskenharjun ruudussa.

Sunnuntaina Lohi pelaa selkä seinää vasten Kankaanpäässä. Tappio, ja alkaa syysloma.

Kirjoittanut: Seppo Pänkäläinen

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.