Lohi oli lähellä yllätystä Kankaanpäässä

Jyväskylän Lohi oli keskiviikkona lähellä jättiyllätystä, kun se kohtasi Superpesiksen karsinnassa Kankaanpään Mailan. Kokenut Superin joukkue kukisti vieraansa vasta supervuoroparissa 2-1 (0-1, 5-3, 1-0).

Lohi voitti ensimmäisen jakson sensaatiomaisesti jättäen KaMan jopa ilman juoksuja. Lohesta sen sijaan Juuso Tajakka onnistui kotiuttamaan  Mikke Nampajärven ja voitti näin ensimmäisen jakson.

Mutta lisää oli tulossa. Lohi johti toista jaksoa 2-3, kun KaMa tuli viimeiselle tasoittavalleen. Lohelle olisi riittänyt 3-3 tasurikin 
ensimmäiseen kiinnitykseen, mutta vielä oli konkarijoukkue liian vahva: Manu Haukkala iski vuoroparissa kunnarin ja näin KaMa pelasti itsensä superiin.

Supervuoroparissa sitten KaMan rutiini nousi ratkaisijaksi: joukkue piti ensin Lohen juoksuitta ja iski sitten itse yhden riittävän juoksun. 
Tulos tarkoittaa sitä, että Lohella on täydet mahdollisuudet voittaa launtain kotiottelussa KaMa, joka joutuu vieraspelissä Koskenharjun 
hornankattilaan.

KaMa voitti 3-tilanteet 21-12,  mikä kertop siitä, että Lohen ulkopeli pitää edelleen. Kolme lyötyä juoksua toisella jaksolla olisi riittänyt  Ykköspesiksessä mutta ei Superin joukkuetta vastaan.

Lohesta palkittiin ykkösenä hyvää loppukautta pelaava Aleksi Karttunen sekä aina luotettava Valtteri Havukainen.

Kirjoittanut: Seppo Pänkäläinen

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.