Lohi kaatui sunnuntain Kankaanpäässä – upea kausi tuli päätökseen

Jyväskylän Lohen hieno nousu Ykköspesiksen yläjuoksulla aina Superiin asti, tuli kauniiseen päätökseen sunnuntaina, kun Superpesiksen karsinnassa Kankaanpään Maila voitti jyväskyläläiset kolmannen kerran.  Näin KaMa säilyy Superissa ja Lohi jatkaa Ykköspesiksessä. KaMa voitti sunnuntaina 2-0 (1-1, 5-1).

Lohi joutui antamaan tasoitusta jo ennen ottelua, kun lukkari Heikki Rantanen ei saanut pelata korttitilin täyttymisen takia. Rantanen sai  kyseenalaisen kortin lauantaina työnnettyään pelituomarin mukaan KaMan pelaajan nurin.
 
Rantasta tuurannut Valtteri Havukainen suoriutui kuitenkin tehtävästään kunnialla. Lohen pelinjohtajan Jussi Muilun mukaan Havukaisen erilainen tapa lukkaroida oli jopa yllätys Kankaanpäälle.
 
Lohi sinnitteli sunnuntaina yhden tasaisen jakson, mutta toisessa KaMa meni menojaan. Etenkin roteva jokeri Miikka Riikonen jatkoi siitä, mihin Koskenharjulla jäi: ensimmäisellä jaksolla tärkeä tasoitus ja toisella luvuiksi 1-0 ja 2-0. Tappio ei lopulta kismittänyt Muilua, koska jokainen joukkueessa ja seurassa on kuulemma antanut kaikkensa.
 
“Enempää ei voinut keneltäkään pyytää. Nyt on mieli raskas ja väsynyt,  mutta se johtuu pitkästä kaudesta. KaMaa vastaan oli vatsa täynnä, eikä saatu enää parasta irti. Sisäpelissä ei saavutettu sitä tasoa,  mitä olisi tarvittu. Ei Kankaanpää mitenkään ihmeellisesti pelannut 
tässä sarjassa.”

Kirjoittanut: Seppo Pänkäläinen

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.