Raportti: Vähäkyrö vei pisteet – Lohen kohtalo selvä

Vähäkyrö vei tiistaina pisteet Aina Aurinkoiselta Koskenharjulta lukemin 0-2 (2-8, 0-5) ja samalla kävi selväksi, että Lohi putoaa kauden 2017 päätteeksi Suomensarjaan.

Lohi olisi tarvinnut ottelusta täydet kolme pistettä, tai vähintään 1-0 -voiton, jotta minkäänlaiset mahdollisuudet säilymisen suhteen olisivat säilyneet.

Ikävä kyllä, kauden lopuissa otteluissa ei ole enää Lohen suhteen panosta, sillä Vähäkyrö teki Lohi-nutuista selvää jälkeä.

Hävittiin. #pesis #LohiOnLohi

A post shared by Jyväskylän Lohi (@jkllohi) on

Vähäkyrö ei jättänyt jossiteltavaa

Vähäkyrön Viesti ei jättänyt ottelussa sanansijaa tai jossittelun varaa. Lohi oli koko ottelun ajan pahasti alakynnessä sekä ulko- että sisäpelissään.

Ottelun ensimmäisessä vuorossa päivän palkintoraadinkin muistama Riku Orpana onnistui viemään Lohen 1-0 johtoon. Toisen aloittavalla vieraat iskivät kuitenkin kaksi juoksua ja siirtyivät näin yhden juoksun Lohen edelle.

Lohi ei tasoittavallaan juoksujen teossa onnistunut. Sen sijaan Vähäkyrö sai jatkuvalla syötöllä tilannetta päälle koko ottelun ajan ja iski kolmannessa vuorossa kaksi ja neljännessä vuorossa vielä neljä juoksua. Jakso Vähäkyrölle 8-2.

Rutistus jäi koppiin

Lohelle ensimmäisen jakson tappio tiesi sitä, että kauden tavoite, pysyä Ykköspesiksessä oli mennyttä kauraa. Inhimilliset ihmiset eivät toiselle jaksolle saanetkaan enää kunnollista rutistusta päälle.

Vähäkyrö hallitsi myös toista jaksoa kaikkien numeroiden valossa ja ennen kaikkea kotiutuksissa. Vieraat saivat kuusi ja Lohi viisi yritystä kotiin. Lohi ei onnistunut kuitenkaan kertaakaan, kun taas Viesti iski kuudesta yrityksestä peräti viidellä juoksun.

Jakso näin Vähäkyrölle 5-0 ja koko ottelun lukemin 0-2 (2-8, 0-5).

Lohi-Vähäkyrö -ottelun tarkat tilastot voit lukea täältä.

Lohella kaksi ottelua jäljellä

Tulos on karu, mutta sitä mietitään vasta, kun kausi on ohi. Selvää on vain, että Lohi on Lohi.

Vaikka panosta ei enää ole, pelaa Lohi luonnollisesti runkosarjan viimeiset ottelunsa kunnialla loppuun. Seuraavan kerran Lohi hyökkää kentälle sunnuntaina 6. elokuuta, vieraissa Pöytyän Urheilijoita vastaan.

Viimeinen kotipeli, ja samalla koko kauden viimeinen ottelu pelataan sen sijaan Aina Aurinkoisella Koskenharjulla torstaina 10.8. kello 18:00, kun vieraaksi saapuu Ulvilan Pesä-Veikot. Tervetuloa!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.