Lohelle kauden viides voitto – Juva kaatui tiukan taiston jälkeen!

Yleisöä oli jälleen Koskenharjulla mukavasti.

Lohi jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Juva-Pesiksen tiukan väännön jälkeen lukemin 2-0 (3-2, 1-0). Viidestä ottelusta on nyt kasassa viisi voittoa.

Koskenharjulla nautittiin keskiviikkoiltana Itälohkon herkkupalasta, kun Juva-Pesis saapui vierailemaan Aina Aurinkoiselle.

Klassikon vaatimusten mukaan myös itse ottelu oli taattua Suomensarja-pesistä; ajoittain laadukkaita lyöntisivalluksia, ajoittain hämmästyttäviä etenemisiä ja molempien jaksojen voittojuoksut tuttuun tyyliin Suomensarja-konkari Mikko Watian mailanvarresta. 

Ensimmäinen jakso

Lohi aloitti ottelun sisältä ja saikin heti rakenneltua takatilanteen päälle. Kahdesta kotiutusyrityksestä huolimatta juoksut jäivät kuitenkin odottamaan itseään. Juva sen sijaan onnistui heti 1. tasoittavalla siirtymään 1-0 -johtoon Santeri Räisäsen lyönnillä.

Toisen vuoron alussa Lohi onnistui saamaan takakärjestä tilanteen nopeasti päälle. Kalle Virolaisen vapaa lyönti puhkaisi 2-sauman ja Joni Luukkainen pääsi kiitämään kotipesään. Ykköskärjestä rakennettiin vielä uudestaan tilanne, mutta ikävä kyllä kaksi melko hämmästyttävää peräkkäistä merkkivirhettä päättivät vuoron kuin seinään.

Toisen tasoittavalla Juva siirtyi uudestaan 2-1 -johtoon, mutta Lohi pääsi niskan päälle kolmannen aloittavalla. Ensin Virolainen kotiutti toistamiseen Luukkaisen ja heti perään Watia kumautti pallon kakkosrajasta läpi vieden Lohen 3-2 -jaksovoittoon.

Toinen jakso

Ensimmäisellä jaksolla tilannemäärät olivat kohtalaisen hyvällä tasolla, mutta pienet ajatuskatkokset sotkivat juoksutehtailut. Toisella jaksolla oli sen sijaan nihkeää kaikilla sisäpelin osa-alueilla.

Juva pääsi toisella jaksolla yrittämään kotiutusta viisi kertaa, kun taas Lohi sai vain yhden kunnollisen yrityksen kotiin. Tämä kuitenkin riitti, kun hämmästyttävän tapahtumaketjun päätteeksi Watia löysi 1-3 -tilanteessa kotiutusnäpylle tilaa 2-rajasta, vaikka koko Juvan etukenttä juoksi vastaan syötön noustessa ilmassa.

Watian lyömä voittojuoksu toisella jaksolla:

Lohi – Juva 2-0 (3-2, 1-0)
Yleisöä: 238

Lohesta palkittiin vahvasti sekä sisä- että ulkopelissä esiintyneet Riku Orpana (kärkilyönnit 6/6) ja Matti Vilppola (kentällemenot 5/5), vaikkakin Titanicin nokan äänekäs varjoraati yritti huutoäänestää pokaalin Watialle.

Seuraavan kerran Lohi pelaa ensi keskiviikkona 6.6. kello 18:00 alkaen, kun Aina Aurinkoiselle Koskenharjulle saapuu vieraaksi Kouvolan Pallonlyöjät. 

Ottelun tilastot >>

Orpanan kommentit pelin jälkeen:

 

 

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.