Lohella voitokas idän kiertue – Viisi pistettä kotiin!

Lohen idän kiertue toi plakkariin mukavat viisi pistettä, kun Joensuu kaatui lauantaina 2-0 ja Kitee sunnuntaina 2-1.  

Lohen idän kiertue käynnistyi lauantaina täysin uudelta Mehtimäen Kerubi-stadionilta. Uudella stadionilla ensimmäisen lyödyn juoksun ja nimensä historian kirjoihin iski Janne Palomäki, kun Teemu Lepistö karkasi Palomäen viimeisellä lyönnillä kolmoselta kotipesään siirtäen Lohen 1-0 -johtoon. 

Kun koko jaksolla Lohi ei antanut Joensuulle edes kolmostilannetta, riitti Palomäen lyöty juoksu aina jaksovoittoon asti.

Toiselle jaksolle Lohi saapui ryminällä. Matti Vilppola meni röyhkeästi kentälle ja Riku Orpana kumautti pallon kakkosjatkeelta pöpelikköön kunnarin arvoisesti. Toisella jaksolla sisäpelissä nähtiin muutenkin laajalla rintamalla onnistumisia.

Lohi teki tasaisesti tilanteita jokaisessa vuorossa, kunnes neljännen aloittavalla padot aukesivat täysin. Tuomas Mattilan ja Henri Ikosen läpilyöntien johdolla Lohi voitti viimeisen vuoroparin peräti 8-2 ja koko jakson 12-3.

Joensuu – Lohi 0-2 (0-1, 3-12)
Ottelun tilastot >>

Kiteeltä mukaan kaksi pistettä

Joensuussa vietetyn yön jälkeen siirryttiin Kiteelle. Härkäviikon johdosta kokoonpanoon haettiin muutamia muutoksia ja samalla Juuso Tajakka (kl. 3/4) pääsi debytoimaan Lohi-paidassa. 

Ensimmäinen ottelu onnistuikin Tajakalta varsin mallikkaasti, kun tilastoihin merkattiin kaksi lyötyä juoksua. Tajakan ohella myös toisen lyöjäjokerin, Kalle Virolaisen (6 lyötyä, kl. 8/10) ruuti oli kuivaa. 

Lyöjämiesten johdolla Lohi vei avausjakson lukemin 8-2.  Toisella jaksolla sisäpeli onnistuttiin kuitenkin sössimään täysin.

Lukemattomat laittomat lyönnit ja huolimattomuusvirheet sotkivat vaihtotilannepelaamista toisella jaksolla niin pahasti, ettei lyöjämiehille saatu rakenneltua tilanteita juuri lainkaan.

Kitee sen sijaan onnistui lyömään yhden juoksun, mikä riitti jaksovoittoon jalkapallolukemin 1-0.

Supervuorossa Lohen kärki ryhdistäytyi ja ajotilanne saatiin nopeasti päälle. Virolainen löi ensin kakkospussilla 1-0 -juoksun ja heti perään Tajakka kotiutti komealla koukkunäpyllä lukemiksi 2-0.

Kitee onnistui omalla tasoittavallaan vielä kaventamaan 2-1:een, mutta ei useampaan, joten loppulukemat näin Lohelle 2-1 (8-2, 0-1, 2-1).

Kitee – Lohi 1-2 (2-8, 1-0, 1-2)
Ottelun tilastot >>

Seuraava ottelu: Lohi – Juva keskiviikkona 30. toukokuuta kello 18:00

Lohi on nyt voittanut kaikki ottelunsa ja pisteitä on koossa kymmenen. Etenkin ulkopeli on toiminut, sillä neljässä ottelussa päästettyjen juoksujen sarakkeessa ei ole kuin 11 juoksua.

Seuraavan kerran pelataan jo keskiviikkona, kun Koskenharjulle vastustajaksi saapuu Juva. Ottelu alkaa Koskenharjun Aina Aurinkoisella kello 18:00, tervetuloa!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.