Laajalti onnistumisia Hippoksen lauantain raveissa

Lyhykäisyydessään: Lohi oli lievästi edellä tänään Kymeenlaakson ylpeyttä, Kouvolan Pallonlyöjiä. Ottelu päättyi lukemiin 2 – 0 (16 – 3, 7 – 2).

Kouvola on ennakolta itälohkon kärkijoukkueita. Viime kaudella Kouvola antoi kyytiä isän kädestä molemmissa sarjapeleissä eikä harjoitushallipelistäkään viime talvelta jäänyt käteen kuin Ilmari Pajalan tulppaanisyöttö. Niinpä otteluun valmistauduttiin vakavuudella; huomisen pelin jälkeen joudutaan taas odottelemaan ennen kuin Lohi-paitaa peliin päälle puetaan.

Lauantain peli oli kuitenkin alusta loppuun iloista jytkytystä, nimenomaan kotijoukkueen puolelta. Jos yhdeksikön pienin kärkilyöntimäärä on viisi ja kaikki rosterissa olleet saivat nimensä vähintään kahden lyödyn/tuodun juoksun perään, ei sisäpeli pöllömmin pyörinyt. Ulkonakin olimme jo alle varttitunnin päässä siitä, että olisi väsytetty joku vastustajista niin, että näpystä olisi poltettu. Halliaika loppui kuitenkin kesken.

Pelistä ei tänään sen ihmeempää. Pennanen kymmenen kärkkäriä (hallikunnari!), Rytkönen yhdeksän ja Pajari kahdeksan. Lyötyjä juoksuja Rauhalalla kuusi, Saukkolalla neljä ja peräti kolmella pelaajalla kolme. Tuodut jakautuivat tasaisesti, kuten jalkammekin (jokaisella parillinen määrä juoksemaan kykeneviä). Ulkopeli oli kauttaaltaan hyvää, ellei jopa erinomaista. Teemana ollut heittopeli oli laadukkaampaa kuin vastustavalla orkesterilla, jolloin pystyimme pitämään tempoa ja pakotimme vastustajaa hätäisempiin ratkaisuihin.

Huomisen pelin jälkeen alkuviikon keskivaiheilla kenties koko hallikauden paketointi. Tai sitten joku hätäinen ruiskaisu vähän sinnepäin.

Kokoonpanomme tänään: 1. Orpana 3-p, 2. Rytkönen 3-k, 3. Ikonen 2-v, 4. Mattila 1-v, 5. Rauhala 2-k, 6. Pennanen 2-p, 7. Pajari S, 8. Karttunen L, 9. Watia 3-v, 10. Luukkainen, 11. Saukkola.

Huomenna lyödään hallikausi pakettiin ja vastustajat sen kuin kovenevat. Sunnuntai-illan kähmyssä vastassa on ykköspesisjoukkue Jalasjärven Jalas. Peli käynnistyy n. 18.15 ja loppuu viimeistään hallivuoron päättyessä 20.30. Lohi esittelee huomisessa rosterissa myös yllätysjäsenen. Tämän pelurin nimen oikein arvaamalla osallistut arvontaan, jonka pääpalkintona on VIP-ilta Laittomassa Lohen kotiottelussa kaudella 2016. VIP-paketti sisältää käytetyn pääsylipun, putkilohen sinapilla ja haalean kahvin sekä taktis-teknisen pesäpallo-oppitunnin oikeana vastauksena tässä kisassa olevalta pesäpalloilijalta. Vain osallistumalla voit voittaa!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.