Lohen kausikortit saatavilla nyt myös virikeseteleillä (ePassi, Smartum…)

Lohen kausikortit ovat nyt saatavilla myös virikeseteleillä.

Lohen kausikortit ovat nyt myynnissä myös Liveton verkkopalvelussa. Kausikortin hinta Liveton kautta on 80€ + 3€ palvelumaksu, mutta Liveton etuna on useat eri maksuvälinevaihtoehdot.

Voit maksaa kausikorttisi seuraavilla maksutavoilla: SmartumPay, ePassi, Eazybreak, Verkkopankkimaksu (Paytrail) tai Procountor lasku.

Mikäli sinulla on siis tämän vuoden ePassin tai Smartumin saldoa jäljellä voit käyttää sen Lohen kausikortin hankintaan. Kausikortit sopivat mukavasti myös kuusen alle jouluksi.

Kausikortin ostaminen onnistuu helpoiten, kun siirryt tästä Liveton sivuille tai avaat Lohen sivuilta kaupan ”tilaa kausikortti” -painikkeesta.

Halutessasi saat kausikortin kotiin kuljetettuna tai vaihtoehtoisesti voit noutaa sen ensimmäisestä Lohen kotiottelusta keväällä. Mikäli haluat postituksen kotiin, laitathan siitä ostaessasi pienen huomautukset lisätiedot -kohtaan.

Kausikortit myynnissä nyt myös Liveton kautta

Kausikorttien hinnat Liveton kautta:

  • Aikuiset: 80€ + 3€ palvelumaksu
  • Eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat: 60€ + 3€ palvelumaksu
  • VIP-kortti (sis. tarjoilun): 250€ + 3€ palvelumaksu

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin Lohen runkosarjan otteluihin kaudelle 2023. Huomaathan, että mikäli ostat 60€ kortin, sinulla tulee olla esittää asiaan sopiva todistus aina ottelutapahtumaan saapuessasi.

Mikäli haluat maksaa kausikortin tavallisella tilisiirrolla, voit katsoa ohjeet täältä.