Heikki Rantanen siirtyy Loheen loppukauden mittaisella sopimuksella

Heikki Rantanen, 26, siirtyy Jyväskylän Loheen loppukauden mittaisella sopimuksella. Kolme ottelua Superpesistä ja 64 peliä Ykköspesistä pelannut Rantanen täyttää loppukauden ajan Lohen lukkarin tontin.

Heikki Rantanen Loheen loppukaudeksi 2020.

Ennen kaikkea vahvasta tolppapelistään tunnettu Heikki Rantanen pelasi edellisen kerran Lohessa kaudella 2018. Viime kaudella Rantanen pelasi Superpesistä Siilinjärvellä ja Ykköspesistä Laukaan Urheilijoiden riveissä. 

Tämän kauden Rantanen on ollut ilman pelipaikkaa, mutta ottaa nyt lukkarin paikan Lohessa loppukaudeksi. Alkukauden ajan Lohessa on lukkaroinut 18-vuotias Matias Romo

– Matias (Romo) otti viime vuodesta ison stepin, kasvoi suomensarjatason lukkariksi ja otti meille viisi voittoa kuudesta. Tänä vuonna itälohkossa vastus on kuitenkin poikkeuksellisen kovaa ja emme halua jättää mitään kiveä kääntämättä, Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu kommentoi.

Heikki Rantanen ja Jussi Muilu Lohessa 2018. Kuva: Jyväskylän Lohi

Sopeutumiseen ei hirveästi jää aikaa, sillä Lohella on runkosarjaa enää kaksi ottelua jäljellä ja Rantanen on tositoimissa heti lauantaina 8. elokuuta, kun Lohi kohtaa kotikentällään Joensuun Mailan kello 14:00 alkaen. 

Muilu uskoo Rantasen olevan heti valmis tositoimiin:

– Heikki on rutinoitunut ja kovapäinen lukkari sekä meille tuttu pelaaja ennalta. Hän tulee motivoituneena auttamaan meitä kohti unelmaa.

Rantanen oli ehtinyt jo päättää pitävänsä välivuoden, mutta kun ilmeni mahdollisuus palata Loheen, mieli muuttui:

– Kaipuu kentille on ollut koko kauden kova, vaikka jo hyvissä ajoin ennen korona-aikaa päätin tämän olevan välivuosi. Olen otettu mahdollisuudesta päästä mukaan tuttuun porukkaan, jolla on tuttu unelma. 

– Lähdetään tekemään yhdessä kaudesta ikimuistoista. Erityisesti tunnelmaa Koskenharjulla on ollut ikävä ja siitä iso kiitos lojaaleille Lohen kannattajille, Rantanen.