Ennakko: Lohi – Kuopio – Viikonloppu käynnistyy Koskenharjulta

Lohi pelaa viimeisen kevätkauden ottelunsa ennen kahden viikon juhannustaukoa, kun vieraaksi harvinaislaatuiseen perjantain otteluun saapuu Puijon Pesis Kuopiosta.


Pe 14.6. Lohi – Kuopio
Kello:
18:00
Paikka:
Aina Aurinkoinen, Koskenharju
Otteluisäntä: Valtavalo
Ottelupalkinnot: Baits.fi
Liput: 7/5€

Lohi ja Kuopio pelaavat Itälohkossa “paikallisottelut”, joten kohtaamisia tulee runkosarjaan yhteensä neljä, kun muita joukkueita vastaan sen sijaan pelataan vain kaksi kertaa. 

Lohi ja PuPe kohtasivat tällä kaudella jo kerran 5. kesäkuuta Kuopiossa sangen erikoisessa ottelussa. Muun muassa Ville Rauhalan, Akseli Saukkolan (Hyvän Olon Piste Oy) ja Tuomas Mattilan voimin Lohi pommitti taululle hurjat 34 juoksua ja vei kamppailun kokonaisuudessaan lukemin 2-0 (6-5, 28-0).

Rauhala (Kespet Oy) takoi ottelussa kuusi ja Mattila sekä Saukkola seitsemän juoksua mieheen. Rauhala myös johtaa Lohen sisäistä tehopistetilastoa selvin lukemin, kun viidessä ottelussa on syntynyt hurjat tehot: 3+16+10=29. Itälohkon tehotilastossa vain Ville Pesu (3+7+24=34) on edellä, mutta hänellä on kaksi ottelua enemmän pelattuna.

Lohi siis rokotti Kuopiota edellisessä ottelussa selkein numeroin, eikä PuPe ole tältä kaudelta kerännyt vielä pistettäkään kuudesta ottelusta. Ennen kaikkea ulkopelissä on ollut ongelmia, sillä joukkue on päästänyt jo 120 juoksua. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Lohi on päästänyt lohkossaan vähiten juoksuja: 20.

Lohi kohtaa viimeisessä kotiottelussaan ennen kahden viikon juhannustaukoa Puijon Pesiksen. Lohen Janne Palomäki kävi haastattelupisteellä läpi, miltä tuntuu pelata tuttuja kavereita vastaan. Ennakko jatkuu videon jälkeen.

Runkosarjan osalta ei olla vielä puolivälin krouvissa, mutta Lohella tulevaan otteluun päättyy kuitenkin kevätkausi ja tämän jälkeen alkaa kahden viikon juhannustauko. Sarja-avauksessa koetun Lahti-tappion jälkeen Lohi on voittanut kaikki ottelunsa puhtaasti, joten samaa kolmen pisteen metsästystä jatketaan myös perjantaina.

Itälohkossa Lohi on ennen illan ottelua toisena, peräti 11 pistettä Lahden Mailaveikkoja perässä. Lahti on kuitenkin pelannut kolme ottelua enemmän, mikä hieman vääristää tilannetta, vaikkakin Mailaveikot on ollut hyvin vakuuttava alkukaudella.

Kolmen pisteen voitolla Lohi kuitenkin pysyy vielä hyvin mukana runkosarjan ykköstilan havittelussa, minkä kannalta varsin makoisa ottelu nähdään juhannustauon jälkeisessä kotiottelussa lauantaina 29. kesäkuuta, kun vieraaksi Aina Aurinkoiselle saapuu juuri Lahti.

Tulevat kotiottelut:
Perjantai 14.6. kello 18:00: Lohi – Kuopio
Lauantai 29.6. kello 14:00: Lohi – Lahti

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.