Ennakko: Lauantaina saapuu sarjakärki Lahden Mailaveikot vierailulle

Lohi palaa juhannustauolta todellisen huippuottelun merkeissä, kun Itälohkon sarjakärki Lahden Mailaveikot saapuu vierailulle Koskenharjun kesäteatteriin lauantaina 29.6. kello 14:00 alkaen.


La 29.6. Lohi – Lahti
Kello:
14:00
Paikka:
Aina Aurinkoinen, Koskenharju
Otteluisäntä: Sports Car Center
Ottelupalkinnot: Baits.fi
Liput: 7/5€

Viime kaudella Itälohkon finaaleissa Lohen jatkosta tiputtanut Lahden Mailaveikot on aloittanut myös tämän kauden vahvasti. Yhdeksästä ottelustaan joukkue on voittanut kahdeksan ja hävinnyt vain Kouvolalle vieraissa.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat kylmässä ja sateisessa toukokuun ottelussa Lahden Kisapuistossa. Tuossa ottelussa Lohi joutui taipumaan lukemin 2-0 (4-2, 5-2), mutta tämän jälkeen Lohi ei ole hävinnyt jaksoakaan, vaan kerännyt viidestä ottelusta täydet 15 pistettä.

Lohen Teemu Lepistö kävi haastattelupisteellä tulevaa Lahti-ottelua läpi. Ennakko jatkuu videon jälkeen.

Lahti on tunnetusti todella sisäpelivoimainen joukkue, mistä kertovat myös tilastot. Joukkue on lyönyt yhdeksään otteluun 141 juoksua. Suomensarjatasolle laadukkaita pelaajia löytyy rooliin kuin rooliin. 

Lahden pelaajista Leevi Kinanen ja Ville Pesu miehittävät Itälohkon etenijätilaston kärkisijoja, lyöntitilastossa Lohen Ville Rauhalan (3+20) jälkeen toisena on Jani Hoteila (1+18). Kärkilyöntitilastossa vastaavasti Jaakko Kuoppa johtaa tilastoa 56:lla merkinnällään. 

Muutamissa otteluissa Lahden paidassa on nähty myös Superpesiksestä varsin tuttu Riku Rantanen häärimässä lautasen äärellä. Rantanen on lyönyt kolmessa pelaamassaan ottelussa peräti 15 juoksua.

Lohi sen sijaan on tälläkin kaudella päästänyt vähiten juoksuja itälohkossa, vain 21 kipaletta kuuteen otteluun. Lahti sen sijaan on päästänyt yhdeksässä ottelussa 49 juoksua. Lahden lyöntivoima tuntien voisikin kärjistetysti sanoa, että lauantaina nähdään sarjan parhaan sisäpelin ja ulkopelin koitos. 

Sarjataulukossa Lahti on karannut kahdeksan pisteen päähän Lohesta, mutta se on myös pelannut tähän mennessä kolme ottelua enemmän. Voitolla Lohi nousisikin Lahden iholle ja kampeaisi itsensä loistaviin asemiin runkosarjan kärkipaikkaa silmällä pitäen.

Ahtaalla Koskenharjun kentällä Lohen ja Lahden kohtaamiset ovat usein olleet hyvin vähäjuoksuisia, mutta jännittäviä ja tapahtumarikkaita koitoksia. Sään pitäisi olla lauantaina loistelias, joten tarjolla on varmasti yleisöystävällinen, kiihkeä kamppailu.

Lahti-ottelun jälkeen Lohi aloittaakin kolmen ottelun vieraskiertueen ja seuraavan kerran pelataan Aina Aurinkoisella vasta 20. heinäkuuta. Siinäkin mielessä nyt on hyvä sauma tulla tarkkailemaan Lohen otteita, sillä seuraavaan kotiotteluun on taas aikaa.

Jos tulet kesän aikana katsomaan yhden Lohen runkosarjan ottelun, niin tule katsomaan tämä. Lohi – Lahti lauantaina 29.6. kello 14:00 alkaen.

Tulevat kotiottelut:
Lauantai 29.6. kello 14:00: Lohi – Lahti
Lauantaina 20.7. kello 14:00 Lohi – Kitee

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.