Ville Kotro siirtyy Loheen 275 Superpesis-ottelun kokemuksella

Ville Kotro, 24, pelaa pesäpallon Suomensarjaa Jyväskylän Lohen paidassa kesällä 2020. Kotro tuo Lohen joukkueeseen peräti 275 Superpesis-ottelun kokemuksen.

Ville Kotro pukee Lohen peliliiviä ylle kaudella 2020. Kuva: Jyväskylän Lohi

Jyväskyläläislähtöinen Kotro on ehtinyt kerätä tililleen, Halli SM-ottelut mukaan lukien, 275 Superpesis-ottelua. Superpesis-uralle on kertynyt 55 lyötyä juoksua, 49 tuotua ja kärkilyöntejä 462. Lähes 300 otteluun mahtuu myös 23 ottelua Superpesiksen pudotuspeleissä.

Edellisen kerran Kotro pelasi Lohen paidassa Suomensarjaa kaudella 2011, jonka jälkeen otteluita on kertynyt pääosin pääsarjatasolla. Kaudet 2012-2016 Kotro edusti Superpesiksessä Jyväskylän Kiriä. Kaudet 2017-2019 Kotro pelasi Superpesistä Kiteen Pallon paidassa.

Villen kohdalla ympyrä tietyllä tapaa sulkeutuu, Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu kommentoi.

Muilu viittaa tällä vuoteen 2011, jolloin Kotro pelasi Lohessa Suomensarjaa ennen kuin ura Superpesiksessä todenteolla urkeni. Lohi oli Kotrolle ponnahduslauta Superpesikseen ja nyt mies palaa lähes 300 ottelun Superpesis-kokemuksella Lohi-paitaan.

– Kotro on harjoitellut jo useamman talven Lohen mukana, joten tälläkin tavalla kyseessä on varsin tuttu pelaaja valmennukselle. Ville on Superpesiksessä profiloitunut timanttiseksi ulkopelaajaksi. Lohessa tavoitteena on kuitenkin saada hänestä myös sisäpeliin monipuolinen vastuunkantaja, Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu kommentoi.

Lohen nimilistassa on nyt 18 nimeä, joten pelinjohtaja Muilulla riittää purtavaa, minkälaisella kokoonpanolla kauteen lähdetään. Kausi alkaa näillä näkymin juhannuksen jälkeisellä viikolla. Lopullinen sarjaohjelma julkaistaan aivan lähipäivinä.

Haluatko olla Lohen tukena kesällä 2020? Ennen kauden alkua ehtii vielä hyvin tilata Lohen kausikortin itselleen tai osallistua Lohen kannatustauluun:

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.