Tilaa kausikortti

Tilaa nyt Lohen kausikortti kesälle 2018! Kausikortin hinta on 40€. Pääset kesän kausikortilla myös yhteistyökumppani Londoniin ilmaiseksi – jonojen ohi.

Tilaa nyt Lohen kausikortti kesälle 2018. Saat kausikortin kotiin postitettuna noin viikon sisällä tilauksestasi täyttämällä alla olevan lomakkeen. 

Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa kausikorttisi Lohen peleistä, Pub Laittomasta, missä käy sekä käteis- että korttimaksut.

Nimi

Katuosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Sähköposti

Spämmin välttämiseksi vahvistuskysymys.

Kausikortin hinta on 40€. Kausikortti lähetetään sen tilanneille postissa, joten täytäthän osoite- ja yhteystiedot oikein.

Lohen kausikortin kumppaniedut

Lohen kesän 2018 kausikortilla pääset Lohen kotipelien lisäksi myös yökerho Londoniin. Kausikortti oikeuttaa jonojen ohi ilmaiseen sisäänpääsyyn Ravintolan Londoniin, kun saavut paikalle ennen kello 24:00.

Erikoisillat ja narikkamaksu eivät kuulu sopimukseen. Kello 24:00 jälkeen pääset Lohen kausikortilla jonojen ohi, mutta joudut maksamaan sisäänpääsystä. Etu Lohen kausikorttilaisille luonnollisesti vain Londonin ikärajojen puitteissa.

Ikärajat Londoniin: Pe-La K-24 & Su-To K-20

Kausikortilla saat myös Lohen yhteistyökumppani Hyvän Olon Pisteen kolesterolimittauksen hintaan 5€ (norm. 10€).

Tilattuasi kausikortin saat vahvistuksen sähköpostiisi. Mukana tulee lasku, millä voit maksaa kausikorttisi. 

Halutessasi voit maksaa kausikorttisi myös etukäteen Jyväskylän Lohen tilille:
FI15 5290 0220 0813 66 Jyväskylän Lohi ry
Lisää Viestikenttään nimesi ja teksti ”Kausikortti 2018”, jotta voimme yhdistää maksusi tilaukseesi ja toimittaa kortin.

Kausikortin voi ostaa myös käteisellä – kysythän siitä erikseen. Lisätiedustelut kausikorttiin liittyen:

Juuso Hyvönen (Varapuheenjohtaja)
hyvonen1 (a) gmail.com
040 867 4201