Paina nimesi Lohen kannatustauluun

Voittotunnelmia viime kesän pudotuspeleistä. Kuva: Pablo Casso (@pablocassosport)

Lohen kilpailukausi 2020 lähestyy – liity Lohen tukijoiden joukkoon ja saat nimesi kesän 2020 kannatustauluun. 

Voimme olla kiitollisia siitä, että hyvin poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta, Lohen tilanne tulevaan kauteen lähdettäessä on varsin hyvä, sekä taloudellisen että urheilullisen puolen osalta. Tästä suuri kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat lähteneet poikkeuksellisista oloista huolimatta tukemaan seuraa tälläkin kaudella.

On kuitenkin selvää, että kun kaudella pelataan vain neljä kotiottelua runkosarjassa ja pudotuspeleissäkin kotipelejä tulee aivan maksimissaan neljä lisää, jäävät lipputulot sekä kenttämyynti tällä kaudella selvästi aiemmista vuosista.

Tämän johdosta moni on halunnut olla tukemassa Jyväskylän Lohi ry:n kilpailukautta 2020 taloudellisesti, mistä haluamme osoittaa nöyrimmän kiitoksemme tukijoille. 

Mikäli haluat liittyä muiden tukijoiden joukkoon, voit nyt lunastaa paikkasi Lohen kannatustaulusta. Taulu asetetaan Koskenharjun kentälle yleisön nähtäväksi kesän ajaksi ja siihen lisätään jokaisen Lohea kaudella 2020 tukeneen yksityishenkilön nimi/nimimerkki.

Näin saat nimesi Lohen Kannatustauluun 2020:

  1. Suorita kannatusmaksu (50€) Jyväskylän Lohi ry:n tilille: FI15 5290 0220 0813 66
  2. Laita tilisiirron viestikenttään teksti ”Kannatustaulu + nimi/nimimerkki minkä haluat tauluun
  3. Nimesi/nimimerkkisi lisätään kannattajatauluun, mikä asetetaan Koskenharjun kentälle kesän 2020 ajaksi

Liityit Lohen kannatustauluun mukaan tai et, äärimmäisen helppo tapa olla mukana menossa ja avittaa 96-vuotiaan seuran tulevia kausia, on vain jakaa tätä sivua Facebookissa tai Whatsapp-ryhmissä kavereille! 

Koskenharjun yleisöä kesältä 2018. Kuva: Jyväskylän Lohi
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.