Raportti: Lohelle kauden ensimmäinen tappio Kuopiosta

Lohi joutui taipumaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella tappioon, kun Puijon Pesis oli Kuopiossa parempi lukemin 2-0 (2-1, 4-2).

Ottelun ensimmäinen vuoro pelattiin juoksuitta, mutta toisessa vuorossa Puijon Pesis pääsi oivallisella 1-3 -tilanteen jatketulla keskinäpäytyksellä johtoon. Kotijoukkue sai tästä hyvän hengen päälle ja pelasi varsinkin etukentän osalta loistavaa ulkopeliä koko ottelun ajan.

Lohi pääsi jaksolla tasoihin toisessa vuorossa Kalle Virolaisen kolmosluukkulyönnillä, mutta ikävä kyllä jatkotilanteesta ei enää lisäosumia syntynyt. Ensimmäisen jakson kolmanteen vuoroon Lohi sai hyvän iskun päälle ja pääsi yrittämään juoksua useampaan kertaan. Ikävä kyllä kotiutuspuoli tökki tiistaina pahemman kerran.

Kun Lohi ei juoksunut tehnyt, iski Kuopio neljännessä vuorossa kahdella palolla vastustamattomasti pallon väliin. Lohi pääsi yrittämään vielä tasoittavalla vuorolla, mutta jaksovoitto merkattiin kotijoukkueelle lukemin 2-1.

Toisella jaksolla Lohi siirtyi heti ensimmäisessä vuorossa 1-0 -johtoon, jälleen Virolaisen osumalla. Kuopio vastasi tähän kuitenkin väkevästi lyömällä sekä toiseen että kolmanteen vuoroon kaksi juoksua.

Lohen Mikke Nampajärvi kavensi lukemat vielä viimeisessä vuorossa 4-2:een, mutta kun lisäjuoksuja ei syntynyt vei Kuopio jakson ja koko ottelun lukemin 2-0 (2-1, 4-2).

Tappio oli Lohelle kauden ensimmäinen. Seuraavan kerran Lohi pelaa jo huomenna lauantaina 7.7. kello 14:00, kun Koskenharjun Aina Aurinkoiselle vastustajaksi saapuu Imatran Pallo-Veikot.

Tervetuloa katsomoon! Restaurant Laiton palvelee jälleen tuttuun tapaan ja kioskista löytyy myös uutena tuotteena Lohi-lippiksiä. 

Kuopio – Lohi 2-0 (2-1, 4-2)

Ottelun palkitut: 
Lohi: Heikki Rantanen, Kalle Virolainen
Kuopio: Kalle Miettinen, Juho Koivisto

Ottelun tilastot

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.