Lohi kotona Lievettä vahvempi

Lohelle voitto maistui, kun Lievestuore kaatui nihkeän sisäpelitaiston jälkeen.

Lohi peittosi Lievestuoreen kisan koleahkolla Koskenharjulla supervuoroparin jälkeen lukemin: 2-1 (0-3, 2-1, 2-0). 

Kahden pisteen lisäksi Koskenharjulta löytyi ottelun jälkeen yllättäin myös Lohen raporttimies sekä Juho Ranta.

Pahoittelut

Lohen raportointiosastolle kävi Haminan reissulla perinteiset ja pää meni asemakaavaratkaisusta totaalisen sekaisin. Kuukauden harhailtuaan Kymenlaakson, Karjalan ja Savon metsiköissä, raporttimiehemme löysivät Lohen jälleen kotoiselta Koskenharjulta.

Tässä välissä on Tourujoessa paljon vettä virrannut. Lohi on jopa voittanut ottelun, mutta enimmäkseen hävinnyt. On kärsitty niin avain-, että rivimiesten loukkaantumisista, sekä kuntoutumisista. Sarjasijoituskin on vaipunut jumbosijalle. Katseet ovat kuitenkin eteenpäin, ja tärkeissä loppukesän otteluissa.

Lohi – Lievestuore

Ensimmäinen jakso oli Lohelta sisäpelillisesti jälleen heikkoa. Tilannetta saatiin paikoin ihan hyvinkin, mutta kotiuttaminen takkusi jälleen. Paljon sorruttiin myös tyhmiin paloihin, eikä Lievestuoreen ihmeitä tarvinnut tehdä hoitaakseen jakson edukseen.

Ensimmäinen jakso päättyi Kisan 0-3 voittoon. Kaksi ensimmäistä Liepeen juoksua syntyivät Lohen räpylästä ja onnistuipa jokerina pelannut Jani Karppanen lyömäänkin kertaalleen miehen kotiin. Lohen parhaimmistoa oli ehkä kauden parasta ulkopeliään esittänyt kapteeni Henri Pennanen.

Jaksotauolla Lohi oli erittäin ärsytetty, sillä olihan kyseessä eräs tähänastisen kauden tärkeimmistä otteluista.

Lohi aloittikin toisen jakson epätyypillisesti sisältä (Pennanen liki voittamaton hutunkeitossa), mutta mitäpä vielä, avaava sisävuoro oli Lohen ottelun heikoin lyöntivuoro. Onneksi ulkona räpylä kesti ja seuraavassa vuorossa Lohen ykköspalkittu Akseli Saukkola löikin Lohelle avauspinnan.

Seuraavassa vuorossa Lievestuore tuli tasoihin, mutta kolmannessa lyöntivuorossa Lohi meni jälleen edelle Saukkolan onnistuttua toistamiseen. Lievestuore yritti vielä etenkin neljännen tasoittavalla painostaa Lohen kakkospalkittua Riku Orpanaa, mutta Orpanalla ei pallot tiukassa paikassa polttaneet, ja Lohi voitti toisen jakson juoksuin 2-1.

Supervuoro

Lohi päätti hutunkeiton voittaneena aloittaa superin ulkokentältä, mikä lopulta osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Kisa sai rakennettua palottoman perusajolähdön, mutta pääsi kotiuttamaan vain kertaalleen, senkin yrityksen kantaessa kopiksi.

Lohelle lisäpisteeseen vaadittiin siis vain yksi juoksu. Myös Lohi rakensi palottoman ajolähdön, ja lyömään asteli kotijoukkueen kaikki pinnat paukuttanut Akseli Saukkola. Akun siipale puhkaisikin kakkossauman ja kotiin kirmasi sekä Joni Lehikoinen, että Mikke Nampajärvi, muun joukkueen juhliessa kotipesässä.

Voittaminen on keskimäärin kivaa.

Tärkeät pelit jäljellä

Lohella on jäljellä vielä kuusi runkosarjaottelua, mistä jokaisesta on otettavissa tärkeitä pisteitä. Seuraava mahdollisuus pistepotin kartuttamiselle on jo lauantaina, kun Lohi suuntaa kaukaiselle Hippoksen pesäpallostadionille.

Kiri – Lohi la. 22.7. klo. 16.00. Tiedä vaikka olisi vielä jotain vahvistuksiakin Lohelle tulossa. Ainakin KSML:n mukaan Juho Ranta on jo liittynyt porukkaan.

Kotona Lohi pelaa seuraavan kerran torstaina 27.7. klo 18:00, kun vastaan saapuu aina rakas Haminan Palloilijat. HP:n edellisestä vierailusta Koskenharjulla onkin aikaa!

Kuva: Keskisuomalainen 20.7.2017

Lohen kokoonpano Lievestuore -ottelussa:

 1. Joni Lehikoinen 1V
 2. Konsta Piironen 2V
 3. Teemu Huhtakangas 2K
 4. Ville Rauhala 3K
 5. Tuomas Mattila S
 6. Matias Hangasmaa L
 7. Riku Orpana 3P
 8. Teemu Lepistö 3V
 9. Henri Pennanen 2P
 10. Esa Kejonen
 11. Mikke Nampajärvi
 12. Akseli Saukkola

Ottelun tilastot löydät täältä.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.