Lohen viimeinen hallipeli perjantaina!

Jyväskylän Lohi pelaa viimeisen halliottelunsa perjantaina 16.3. kello 19:15 alkaen. Vastaan asettuu Lievestuoreen Kisa.

Lohi ja Lievestuore pelasivat myös tammikuun lopulla Hipposhallissa, jolloin Lohi oli parempi selkein numeroin 6-1. Ottelu pelattiin siis yhteen pötköön, ei jaksopelinä.

Tämän jälkeen Lohi kohtasi Kuopion viime sunnuntaina. Kuopio tarjosikin Lohelle varsin kovan vastuksen ja ottelu päättyi lopulta ratkaisemattomaan tasapeliin, kun Lohi vei ensimmäisen jakson 3-2, Kuopio toisen 5-0 ja kotiutuslyöntikilpailu päättyi tasan 2-2.

Nyt Lohi pelaa Lievestuoretta vastaan viimeisen halliharjoituspelinsä. Tämän jälkeen Lohi toki pelaa harjoitusotteluita vielä keväämmällä, kun päästään ulos ja Koskenharjun huomaan.

Mikäli jollakin on luppoaikaa, niin Koskenharjun voisi käydä jo tyhjentelemässä turhasta lumesta. Itse kentänpintahan sitten lämpiää nopeasti, sillä Koskenharjulla tunnetusti aurinko paistaa pääosin aina. 

Näin päästäisiin sitten kaikki nopeammin pelipaikoille.

Mutta ennen lumitalkoita, Lohi-Lievestuore perjantaina Hipposhallissa noin kello 19:15 alkaen. Hallivuoro päättyy klo 21:15, joten luvassa lienee jaksopeli ja vähintään 3+3 ottelu, ellei sitten ehditä enemmänkin.

Pub Laiton ei ikävä kyllä palvele Hipposhallissa, joten omat perjantai-illan eväät mukaan. Pub Laittoman kevätavajaisia odotellessa kannattaa käydä tilaamassa oma kausikortti täältä, ellei sitä vielä ole tehnyt. 

Jos kesän otteluohjelma on vastaavasti etsinnässä, niin se löytyy täältä: Lohen ottelut 2018

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.