Kiitos Lohen kumppaneille ja tukijoille ilmiömäisestä kaudesta 2021!

On tullut aika kiittää. Jyväskylän Lohen upea pesäpallokausi 2021 päättyi Superpesis-karsintoihin, ja vaikka tällä kaudella ei nousuun asti yllettykään, oli kausi sekä urheilullisesti että yhteisöllisesti suuri menestys.

Jyväskylän Lohi nousi vasta viime vuonna miesten Ykköspesikseen, joten harva olisi uskonut, että pelaamme jo 2021 Koskenharjulla Superpesiksen karsintaotteluja.

Lohi oli runkosarjan kolmas, onnistui voittamaan rutinoituneen Ykköspesisjoukkueen Puijon Pesiksen välierissä ja kamppaili tiukasti kolme ottelua Superpesiksessä pitkään pelannutta Kankaanpään Mailaa vastaan.

Kokonaisuutena kausi oli suuri menestys sekä joukkueen että koko yhteisömme osalta. Tämä ei olisi onnistunut ilman loistavia yhteistyökumppaneitamme.

Lohella oli koko Ykköspesiksen toiseksi suurin katsojakeskiarvo, peräti 532,9 katsojaa per ottelu. Vain Oulun Lippo keräsi suuremman katsojakeskiarvon. Tämä siitäkin huolimatta, että kehitimme tuotettamme ja tarjosimme tällä kaudella katsojille mahdollisuuden katsoa otteluita myös verkosta.

Kahdessa pudotuspeliottelussa kävi katsojia 701 (Puijo kotipeli) + 1056 (Kankaapää kotipeli) = 1757 katsojaa.

Tämän lisäksi Lohi oli huomattavasti paremmin näkyvillä mediassa. Pesäpalloihmisten ja myös muunkin maailman keskuudessa syntyi todellinen Lohi-ilmiö kaudella 2021.

Lohi oli paremmin esillä Keskisuomalaisessa, ElmoTV:n jutuissa, Ruutu+ lähetyksissä, Superpesiksen omissa viestintäkanavissa, radiossa sekä sai myös paremmin huomiota sosiaalisen median kanavissa, kuten Twitterissä.

Tätäkin hienompaa oli, kuinka Lohen upeat fanit mainittiin esimerkiksi YLE:n valtakunnallisessa jutussa sekä Satakunnan Kansan kolumnissa.

Lohessa on nyt ansaitusti hetki huilattu, sananmukaisesti ilmiömäisen kauden jälkeen, mutta nyt on aika aloittaa uusi urakka, uusi työ ja uuden kauden valmistelut.

Joukkueen rakennus onkin jo hyvällä mallilla ja iloksemme voimme todeta, että vuodesta 2015 asti Lohen peräsimessä toiminut Jussi Muilu jatkaa tulevallakin kaudella pelinjohtajana sekä joukkueen kilpailullisen puolen vetäjänä.

Myös hyvin suuri osa joukkueen edelliskauden pelaajista ovat jatkamassa Lohi-paidassa myös tulevana suvena ja varmasti uusiakin nimiä joukkueeseen saadaan. Tiedotamme pelaaja- ja valmennussopimuksista tarkemmin lähiviikkojen aikana, mutta jo nyt voimme sanoa, että joukkueen rakennus on oikein hyvällä mallilla.

Haasteita varmasti riittää jokaisella kaudella, mutta pitkäjänteisen sekä kärsivällisen työmme avulla olemme taas yhtä vuotta valmiimpia ja taas kerran hitusen lähempänä sitä unelmaa, että Koskenharjulla pelataan joku päivä miesten Superpesiksen runkosarjan otteluita.

Seuran puheenjohtajana haluan vielä kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme tästä upeasta kaudesta ja toki toivon, että yhteistyötä voidaan jatkaa myös tulevalla kaudella.

Otamme yhteyttä yhteistyökumppaneihimme syksyn aikana. Mikäli teillä on tästä kaudesta palautetta tai kehitysideoita tulevalle kaudelle, otamme niitä ilomielin vastaan. Kiitokset!

Lohi on Lohi.

Kiittäen,

Heikki Mehtonen

Jyväskylän Lohi ry

Puheenjohtaja

heikki.mehtonen@gmail.com

040 701 5459

Jyväskylän Lohen kausi 2021 oli upea, eikä se olisi onnistunut ilman kumppaneita. Kiitos Lohen tukijoille ilmiömäisestä kaudesta!
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.