Ennakko: Lohi-Kuopio – Voitolla lohkovoittoon

Lohi hyökkää runkosarjan viimeiseen otteluun vain voitto mielessään. Voitolla Lohi varmistaa lohkovoiton ja kotiedun tuleviin Itälohkon pudotuspeleihin.

Lohi – Kuopio
Kello:
18:00
Paikka:
Aina Aurinkoinen, Koskenharju
Otteluisäntä: Ari Hulkkonen Oy
Liput: 7/5€

 

Jyväskylän Lohi saa illalla vastaansa Puijon Pesiksen, Kuopiosta. Sarjataulukossa Kuopio on kolmantena, viisi pistettä Lohen takana. Lohi sen sijaan on sarjakärjessä, kaksi pistettä toisena majailevan Lahden Mailaveikkojen edellä.

Koska Lahdella on enemmän kolmen pisteen voittoa, tasapisteissä Lahti nappaa lohkovoiton. Näin ollen Lohen tulee viedä illan ottelussa Kuopiolta vähintään kaksi pistettä, jotta lohkovoitto varmistuu.

Toki, vaikka Lohi häviäisikin Kuopiolle, tulee Lahden vielä voittaa viimeisessä ottelussaan Joensuu, jotta Lohi tippuisi sarjassa Lahden taakse.

Kuopion ja Lohen edellinen kohtaaminen ei aiheuttanut Lohen osalta hurraa-huutoja. PuPe yllätti Lohen pahemman kerran ja vei kamppailun lukemin 2-0 (2-1, 4-1). Tuosta ottelusta jäi paljon hampaankoloon, joten Lohi lähtee illan otteluun lohkovoitto, mutta myös revanssi mielessään.

Terveystilanne ennen illan ottelua on hyvä, ja pelinjohtaja Jussi Muilu saakin raapia kokoonpanojen osalta kaljua päätään useampaan kertaan, kun 17 miehen rykmentistä voi valita vain 12 miestä kokoonpanoon.

Illan Lohi-Kuopio -kokoonpanossa nähdään pitkästä aikaa kaksi tuttua naamaa Lohi-nutussa. Akseli Saukkola (Hyvän Olon Piste Oy) palaa Lohi-paitaan oltuaan pitkän pätkän kesästä lainalla Lievestuoreen Kisassa ja 10. syyskuuta 2016 edellisen kerran Lohi-paidassa pelannut Elmeri Pajari pukee myös pelikamat ylleen keskiviikon kamppailuun.

Homman nimi on siis selvä. Kesän viimeinen runkosarjanautinto tarjolla Aina Aurinkoisella, sen jälkeen jännitellään pudotuspeleissä. Tervetuloa kaikki kannustamaan Aina Aurinkoiselle kello 18:00 alkaen!

Katso myös – Elmeri Pajarin kommentit:

Keskisuomalainen haastatteli Jussi Muilua ennen Kuopio-ottelua, voit lukea jutun täältä (vain tilaajille) >>

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.