Virolainen ja Karppanen Loheen!

Kalle Virolainen ja Joni Karppanen tekivät ensi kauden mittaiset sopimukset Jyväskylän Lohen kanssa. Virolaisen kummiyrityksenä tulevana kautena toimii Kuntomaailma.

Kalle Virolaiselle viime kausi oli ensimmäinen Lohen paidassa. Urallaan 220 lyötyä juoksua Superpesiksessä ja 297 Ykköspesiksessä nakuttanut lyöjäjokeri oli varsin tyytyväinen viime kauteen:

– Nautin viime kesästä erittäin kovasti, en pelkästään pelaamisesta vaan ennen kaikkea porukasta. Nyt kun sitten tuli mahdollisuus jatkaa näin hienossa yhteisössä, niin ei siinä ollut enää yhtään syytä, miksi en jatkaisi.

Katso myös: Lohen kausikortit nyt myynnissä – vain 20€ kappale!

Kalle Virolainen löi viime kaudella Lohi-paidassa 14 otteluun 40 lyötyä juoksua.

Virolaisen lisäksi Loheen liittyy Joni Karppanen. Aiemmin Lohessa kausilla 2011 ja 2012 pelannut Karppanen pelasi kesällä 2018 Lievestuoreen Kisassa Ykköspesistä. Karppasen tililtä löytyy yhteensä 160 ottelua Suomensarjaa, joissa mies on iskenyt 184 lyötyä juoksua ja yhteensä 604 kärkilyöntiä.

Lohen ensi vuoden kokoonpano on alkanut hahmottua talven lähestyessä ja tulevina viikkoina saataneen vielä pari nimeä lisää listaan.

Tämän hetken kokoonpanotilanne:

Henri Ikonen
Joni Karppanen
Aleksi Karttunen
Mikke Nampajärvi
Janne Palomäki
Ville Rauhala
Juuso Tajakka
Matti Vilppola
Kalle Virolainen
Mikko Watia

Kuntomaailma on Kalle Virolaisen mukana tulevan talven ja kesän ajan. Mikäli paikka ei ole ennestään tuttu, voitte käydä tutustumassa palveluun Kuntomaailman nettisivuilla: https://www.kuntomaailma.fi

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.