Sopimuksia: Kaksi jatkosopimusta ja kaksi paluumuuttajaa

Mikko Watia, Henri Ikonen, Aleksi Karttunen ja Ville Rauhala pelaavat Lohi-paidassa kaudella 2019.

Lohen ensi kauden joukkue kasvoi neljällä nimellä. Viime kauden joukkueesta Mikko Watia ja Henri Ikonen iskivät nimensä jatkopaperiin, minkä lisäksi kaksi paluumuuttajaa, Aleksi Karttunen ja Ville Rauhala pelaavat ensi kesänä jälleen Lohen paidassa.

Mikko Watia on pelannut Lohessa tätä ennen kaudella 2013, kausina 2015 ja 2016 sekä kaudella 2018. Viime vuonna Lohen kapteenina toimineelle Henri Ikoselle alkava kausi on sen sijaan jo seitsemäs Lohen paidassa.

Watia tunnetaan Koskenharjulla yleisön suosikkina, eikä syyttä. Watiasta löytyy roima määrä rauhallista johtaja-ainesta sekä kentällä että kentän ulkopuolella ja mies onkin kuulunut vuosittain valmennusjohdon luottohevosiin. 

Samoin Ikonen on kuulunut jo useamman kauden Lohen johtaviin pelaajiin, mistä kertoo jo pelkästään viime kauden valinta joukkueen kapteeniksi. Ikonen on pelannut useampana vuonna Lohen päävaihtajana ja hoitanut saumattomasti isoa kakkosvahdin roolia ulkopelissä.

Mikko Watia (keskellä) pelaa Lohi-paidassa myös kaudella 2019

Aleksi Karttunen tulee parin vuoden tauolta takaisin Lohi-paitaan. Kaudella 2016 Lohessa lukkaroinut Karttunen pelasi kesän 2017 Ykköspesistä Jyväskylän Kirissä ja kauden 2018 Ykköspesistä Tampereen Manse-PP:ssa. Parin erovuoden jälkeen Vexeli toivotetaankin suurella lämmöllä takaisin Lohi-paitaan. 

Karttusen lisäksi ensi kaudella nähdään myös toinen paluumuuttaja, kun Lohessa kaudet 2015-2017 pelannut Ville Rauhala saapuu takaisin Aina Aurinkoiselle pelattuaan kesän 2018 Ykköspesistä Lievestuoreen Kisan paidassa.

Lohella on nyt ensi kaudelle koossa seitsemän miehen runko. Neuvottelut sekä viime kauden pelaajien että uusien vahvistusten kanssa jatkuvat ja niistä tiedotellaan syksyn mittaan. Alla tähän mennessä julkistetut pelaajasopimukset.

Lohen sopimustilanne (27.9.2018):

Henri Ikonen
Aleksi Karttunen
Mikke Nampajärvi
Ville Rauhala
Juuso Tajakka
Matti Vilppola
Mikko Watia

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.