Palomäki ja Muilu jatkavat Lohessa

Janne Palomäki jatkaa Jyväskylän Lohessa kaudella 2019. Myös valmennusryhmä on nyt kasassa.

Lohen peliä kesästä 2015 lähtien johtanut Jussi Muilu jatkaa myös tulevalla kaudella joukkueen päävalmentajana sekä pelinjohtajana. Muilun aisaparina lajivalmennuksessa jatkaa myös viime kaudella takaisin Loheen palannut Vesa Kivelä.

Valmennusryhmää tällä kaudella vahvistavat viime kauden pelaajistosta Elmeri Pajari (lajivalmennus) sekä Joni Luukkainen (fysiikkavalmennus).

Valmennusryhmän lisäksi jatkosopimuksen kirjoitti myös Janne Palomäki, kenelle kertyi viime kaudella seitsemän ottelua runkosarjassa ja neljä pudotuspeliottelua.

Ennen Loheen siirtymistään Palomäki ehti pelata kaksi kautta Suomensarjaa ja yhden kauden Ykköspesistä Jyväskylän Kirin paidassa.

Janne Palomäki (keskellä) jatkaa Lohi-paidassa myös kaudella 2019.

Työteliäs ja kovalla palolla lajiin suhtautuva nuorukainen vakuutti Lohen johdon jo viime talven harjoituskaudella, mutta kesän runkosarjaa häiritsi aika ajoin Kajaanissa suoritettu asemiespalvelus.

– Mahtavalta tuntuu saada jatkaa. Viime kausi toi paljon uutta oppia ja kipinää pesäpalloiluun. Innolla jo odotan, mitä ensi kausi tuo tullessaan.

– Joukkueena varmasti pyrimme siihen, mikä viime kaudella jäi saavuttamatta. Ensi kaudella varusmiespalveluskaan ei ole sotkemassa reenaamista ja pelaamista, joten kaikki edellytykset hyvään kauteen on olemassa, Palomäki kommentoi jatkosopimustaan.

Miehellä jäikin tähän kauteen nälkää ja paloa, kun viime kausi meni enemmän tai vähemmän rikkonaisesti:

– Haluan tuoda Loheen viime kauden tapaan nuoruuden intoa ja juoksuvoimaa. Paljon on töitä tehtävänä, mutta onneksi on koko talvi ja kevät aikaa! 

Lohen sopimustilanne:

Henri Ikonen
Aleksi Karttunen
Mikke Nampajärvi
Janne Palomäki
Ville Rauhala
Juuso Tajakka
Matti Vilppola
Mikko Watia

Valmennusryhmä:

Jussi Muilu, pelinjohtaja
Vesa Kivelä, lajivalmennus
Elmeri Pajari, lajivalmennus
Joni Luukkainen, fysiikka- & nopeusvalmennus

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.