Paikallispeli keskiviikkona Hippoksella

Ennakkotiedoista poiketen vierasottelu paikallisvastustaja Jyväskylän Kiriä vastaan pelataan huomenna keskiviikkona 22.6. klo 18.00 Hippoksen hornankattilassa. Pukeudu punaiseen, sateenkestävään asusteeseen ja tule kannustamaan Lohi voittoon!

Ennen tämän illan viimeistelyharjoituksia ja pelipalaveria näyttää siltä, että Lohi pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan. Jokaiselle paikalle alkaa olla kilpailua, kun molemmilla pelinjohtajillakin on 100 % voittoja tilillä, hienoja voittoja ja nihkeitä vääntöjä. Suurimpana kysymysmerkkinä pelitaktiikan osalta on enää se, käydäänkö tauolla pukukopissa.

Kiri kohdataan tänä kesänä vielä vähintään kolmesti, oletettavasti tiukoissa kamppailuissa. Sinivalkoisten kokoonpano on elänyt rajusti kun pelaajaliikennettä Lievestuoreen suuntaan ja takaisin on ollut. Koska Lievestuore viettää jo kesätaukoa, on oletettavaa, että meitä vastaan Kiri saa jalkeille parhaimman ja iskukykyisimmän nippunsa, jossa vilissee ykkös/superpesiskokemusta ainakin Brandtin, Kotapakan, Pekka Rajalan ja kumppaneiden osalta. Lyöntikarttoja opiskelemme siis ainakin 30 pelaajan ja parinkymmenen pelivuoden ajalta. Kiri tulee varmuudella nousemaan playoffs-paikoille ja saanemme elokuussa nauttia vielä lisää paikallisderbyjä. Tavoitteenamme on kuitenkin lähteä juhannuksen viettoon tappiottomana, joten alkakoon Kirin nousu vasta heinäkuulla.

Otteluun on järjestetty bussikyyditys. Nouse Jyväskylän liikenteen bussiin (ainakin linjat 1, 2, 4, 13 ja 27), sano taikasana ”kertalippu” ja maksa 3,00 euroa pyyteetöntä tekevälle kuskille ja pääset unohtumattomalle matkalle pesiksen kehtoon. Hinta ei sisällä pääsylippua ottelutapahtumaan. Tervetuloa!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.