Ohjeistukset Lohen ottelutapahtumiin saapuville

Jyväskylän Lohen kausi miesten Suomensarjassa alkaa lauantaina 27.6. kello 14:00 Aina Aurinkoisella Koskenharjulla. Tässä ohjeet kaikille Lohen ottelutapahtumaan saapuville.

Uusitusta huoltorakennuksesta löytyvät wc-tilat ja mm. vesipiste katsojille. Kuva: Jyväskylän Lohi
 • Mikäli olet kipeänä, älä tule otteluun.

 • Kunnioita muita katsojia, ja pidä ottelutapahtuman aikana huolta turvaväleistä sekä käsihygieniastasi. Ottelutapahtumasta löytyy mm. käsidesipisteitä katsojille.

 • Katsomoon otetaan 450 ensimmäistä, saapumisjärjestyksessä. Edes kausikortilla ei pääse sisään enää sen jälkeen, mikäli maksimimäärä, 450 katsojaa ylittyy.*

 • Pyydämme kaikkia osallistujia saapumaan paikalle ajoissa. Ei pelkästään siksi, että varmistat täten sisäänpääsysi, vaan myös siksi, että täten vältämme jonotuksia ja ruuhkia lipunmyynnissä. Urheilutapahtumiin tullaan perinteisesti 5-10 minuuttia ennen ottelun alkua, jolloin lipuntarkastuspisteet helposti ruuhkautuvat. Kun tulemme ripotellen paikalle, sujuu lipunmyynti ja kausikorttien tarkastus kaikilta mukavammin ja meidän on helpompi varmistaa ottelutapahtuman turvallisuus.

 • Pyri välttämään jonoja myös ottelutapahtuman aikana, esimerkiksi WC-tiloissa tai myyntipisteillä asioidessasi. Perinteisesti myyntipaikat ruuhkautuvat tauolla, joten ole ystävällinen ja tee ostoksia mahdollisuuksien mukaan kesken ottelun, esimerkiksi vuoronvaihdoissa.

 • Uudesta huoltorakennuksesta löytyvät yleisön WC-tilat: yksi miesten, yksi naisten ja yksi esteetön wc-tila. Kaikista kolmesta löytyy myös Koskenharjun uusi tuttavuus: juokseva vesi. Tarjolla siis mahdollisuus myös käsien pesuun.

 • Huoltorakennuksen ulkoseinästä löytyy myös vesipiste, josta voit täyttää vesipulloasi. Varsinkin hellesäällä suosittelemme käyttämään Pub Laittoman lisäksi myös vesihanan palveluita.

 • Kotipesän takaa löytyvä päätykatsomo on kaudella 2020 kokonaisuudessaan anniskelualuetta. Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta.

 • Uusien ohjeistuksien mukaisesti yleisö ei saa olla välittömässä yhteydessä pelaajiin, tuomaristoon tai muihin kenttätoimijoihin. Ottelutauon tai ottelun jälkeen yleisön ei siis ole luvallista tulla kentälle, kuten usein muuten tapana olisi.

  * Median, yhteistyökumppanien ja muiden sidosryhmien voidaan mahdollisesti tehdä poikkeusjärjestelyjä tämän suhteen. Mikäli olet tulossa otteluun ja sinulla on jotain kysyttävää asiasta, tiedustelut: Heikki Mehtonen 040 701 5459
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.