Ohjeistukset Lohen ottelutapahtumiin saapuville

Jyväskylän Lohen kausi miesten Suomensarjassa alkaa lauantaina 27.6. kello 14:00 Aina Aurinkoisella Koskenharjulla. Tässä ohjeet kaikille Lohen ottelutapahtumaan saapuville.

Uusitusta huoltorakennuksesta löytyvät wc-tilat ja mm. vesipiste katsojille. Kuva: Jyväskylän Lohi
  • Mikäli olet kipeänä, älä tule otteluun.

  • Kunnioita muita katsojia, ja pidä ottelutapahtuman aikana huolta turvaväleistä sekä käsihygieniastasi. Ottelutapahtumasta löytyy mm. käsidesipisteitä katsojille.

  • Pyydämme kaikkia osallistujia saapumaan paikalle ajoissa. Ei pelkästään siksi, että varmistat täten sisäänpääsysi, vaan myös siksi, että täten vältämme jonotuksia ja ruuhkia lipunmyynnissä. Urheilutapahtumiin tullaan perinteisesti 5-10 minuuttia ennen ottelun alkua, jolloin lipuntarkastuspisteet helposti ruuhkautuvat. Kun tulemme ripotellen paikalle, sujuu lipunmyynti ja kausikorttien tarkastus kaikilta mukavammin ja meidän on helpompi varmistaa ottelutapahtuman turvallisuus.

  • Pyri välttämään jonoja myös ottelutapahtuman aikana, esimerkiksi WC-tiloissa tai myyntipisteillä asioidessasi. Perinteisesti myyntipaikat ruuhkautuvat tauolla, joten ole ystävällinen ja tee ostoksia mahdollisuuksien mukaan kesken ottelun, esimerkiksi vuoronvaihdoissa.

  • Uudesta huoltorakennuksesta löytyvät yleisön WC-tilat: yksi miesten, yksi naisten ja yksi esteetön wc-tila. Kaikista kolmesta löytyy myös Koskenharjun uusi tuttavuus: juokseva vesi. Tarjolla siis mahdollisuus myös käsien pesuun.

  • Huoltorakennuksen ulkoseinästä löytyy myös vesipiste, josta voit täyttää vesipulloasi. Varsinkin hellesäällä suosittelemme käyttämään Pub Laittoman lisäksi myös vesihanan palveluita.

  • Kotipesän takaa löytyvä päätykatsomo on kaudella 2020 kokonaisuudessaan anniskelualuetta. Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta.

  • Uusien ohjeistuksien mukaisesti yleisö ei saa olla välittömässä yhteydessä pelaajiin, tuomaristoon tai muihin kenttätoimijoihin. Ottelutauon tai ottelun jälkeen yleisön ei siis ole luvallista tulla kentälle, kuten usein muuten tapana olisi.

    Mikäli sinulla on jotain kysyttävää ottelutapahtumista, tiedustelut: Heikki Mehtonen 040 701 5459
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.