Nyt niitä on 11!

Nimittäin sekä pelattuja sarjaotteluita tällä kaudella, että voittoja. Keskisuomalainen oli huomioinut tappiottoman alkukautemme lauantain 16.7. lehdessä lähes aukeaman jutulla. Jostakin syystä kuvat olivat menneet sekaisin ja juttuun oli eksynyt lähes asiallinen kuva pelinhoitaja-Muilusta, vaikka piti tietenkin olla tämä kuva:

jaska

Kuva esittää iloa, joka voi syntyä vain siitä, että lyö uudella Kämärin kentällä pinnan.

Vahva esitys vaihtuneella kokoonpanolla

Lauantaina kylässä oli siis Kiteen Pallo, joka tuli Koskenharjulle ilman vakiolukkariaan Joona Sikiötä. Lohen riveistä puuttuivat kurinpidollisista ja henkilökohtaisista syistä Rikut Orpana ja Rytkönen. Lisäksi Pulkkisen Tuomaksen selkä jumahti perjantaina siihen kuntoon, että edes tarralenkkareita saanut itse solmittua jalkoihin, saati sitten pelihommia pelailtua. Jo Varkaudessa kakkoskärkeen pudotettujen Rikujen poissaolo vaikutti ykköskärkeen sillä tavalla, että Ikosen Henri vaihtajana palkittiin parhaana. Toinen palkinto meni vakuuttavista ulkopelisuorituksista lautasherra-Karttuselle.

Pelistä odotettiin paljon. Toivottiin tiukkaa vastusta ja valmistauduttiin peliin sen mukaisesti. Kitee oli kuitenkin vahvasta sisäpeliarsenaalistaan huolimatta lyöntipelissään melko vaaraton. Molemmat juoksut tulivat räpylöidemme kautta ja lisäjuoksut eivät olleet lähelläkään. Ulkopelimme oli erinomaista!

Sisällä teimme itse juoksut yksitellen pääosin komeilla lyönnillä. Myös pari peliä kangertanut kaaripelimme toimi kohtuullisesti. Laittomia lyöntisivalluksia suoritimme jonkin verran liikaa ja ennestään kapealla ollut etenijäosastomme joutui juoksemaan reilusti ylimääräistä. Mutta mikäs se on kirmatessa kun siitä tykkää! Pelin tilastoihin tästä.

Kirin kotipeli keskiviikkona Koskenharjulla!

Paikallisvastustaja Jyväskylän Kiri kyllästyi sateeseen ja tuo kotiottelunsa meitä vastaan Aina Aurinkoisella Koskenharjulla pelattavaksi. Ottelu on tulevana keskiviikkona eli 20.7. ja alkaa tuttuun tapaan kello 18.00. Tuttuun tapaan myös Laiton on auki, mutta koska Kiri on kotijoukkue, lippua vastaan joutuu luovuttamaan jonkin verran euroja. Eli siis Kiri – Lohi Koskenharjulla keskiviikkona, järjestäjänä Jyväskylän Kiri ja otteluisäntänä Jyväskylän Lohi. Tulehan katsomaan vieläkö voittoputki jatkuu!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.