Lohi – Lahti

Otsikko: Lohi – Lahti
Paikka: Aina Aurinkoinen, Koskenharju
Alkamisaika: 18:00
Päivä: 2015-05-27

Lohi jatkaa taivaltaan miesten Suomensarjassa keskiviikkona 27. toukokuuta, kun Aina Aurinkoiselle saapuu vastustajaksi Lahden Mailaveikot.

Lohi avasi voittotilinsä lauantaina, kun vierasottelussa kaatui IPV lukemin 0-2 (3-6, 2-6). Kauden ensimmäinen voitto tuntui lohinutuissa luonnollisesti maukkaalta. Erityisen voitosta teki kuitenkin tapa, millä se tuli. Yhdeksikön onnistumisprosentti oli peräti 75%, vaikka useampi kärkipelaaja oli erilaisten syiden vuoksi poissa vahvuudesta.

Nyt Lohella on jälleen kaikki 15 miestä mukana vahvuudessa ja pelinjohto saakin pohtia tarkkaan, ketkä valitaan pelaavaan 12 mieheen, sillä onnistumisia on alkanut tulla laajalla rintamalla.

Lahden Mailaveikot ovat ehtineet pelata Itälohkoa jo neljän ottelun verran. Tilastot ovat kerrassaan hämmentävät, sillä Lahti on lyönyt neljään otteluun hurjat 59 juoksua, mutta vastaavasti päästänyt peräti 60 tikkiä.

Vierailla on koossa kaiken kaikkiaan yksi kolmen pisteen voitto (Varkaus v), yksi jaksovoitto (SiiPe k) ja kaksi puhdasta tappiota (Lahti/Kouvola v). Kovinta tahtipuikkoa lahtelaisten paidassa on heiluttanut Mikko Korhonen, jonka mailasta on syntynyt neljään otteluun 0+14 juoksua.

Kun molempien sisäpelirykmentti käy kuumana, voi illan ottelusta odottaa viihdyttävää. Myös sään pitäisi olla Koskenharjulla lyöjämiehille antoisa.

Saako Lohi pidettyä Mailaveikkojen lyöjämiehet kurissa? Kestääkö Lahden räpylä Lohen rynnistykset? Löytääkö VP Turpeinen norsunluutornissaan oikeat sävelet? Kuka on kotipesän keisari, kun Jarno ”Ahma” Valtonen saapuu tekemään tinkimätöntä syöttötuomarityöskentelyään?

Siinä muutama kysymys, joihin löydetään vastaus tänään Aina Aurinkoisen illassa.

Lohi-Lahti kello 18:00 – tullos paikalle ja tuo ystäväs’kin, jos sellaisia mukamas sulla on!

Kategoria(t): Ajankohtaista Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa