Lohi – Kuopio

Otsikko: Lohi – Kuopio
Paikka: Aina Aurinkoinen, Koskenharju
Alkamisaika: 14:00
Päivä: 2015-05-16

Lohi tekee vuoden tauon jälkeen paluun miesten Suomensarjaan, kun vastaan asettuu Kuopion Seudun Pesäpalloilijat! 

Kuten VP Turpeinen sen punaisella äänellään totesi, Lohi vietti viime vuonna niin railakkaasti 90-vuotisjuhliaan, että unohti ilmoittautua kokonaan sarjaan! Välivuosi on nyt kuitenkin vietetty ja Lohi on taas valmis taistelemaan kunniastaan.

Vuoden tauon aikana tehtiin myös töitä taustoilla. Vanha Lohi-Pesis ry siirrettiin muihin tehtäviin ja Koskenharjulla nähdään taas hieman pidemmän tauon jälkeen aito ja alkuperäinen Jyväskylän Lohi. Nyt jos koskaan jokaiselle vastaantulevalle lohinutulle voikin hihkaista tutut sanat ”Lohi on Lohi!”.

Lauantai-iltapäivän vastustaja on myös uusvanha tulokas Suomensarjassa. Kuopiossa pyritään palaamaan Superpesis-kartalle ja samalla Ykköspesiksen rinnalle haluttiin joukkue miesten Suomensarjaan. Vastassa Lohella lieneekin varsin railakas sekoitus nuoruuden intoa ja savolaista pesiskokemusta. Huhut Itä-Suomesta kertovat, että Suomensarjan ryhmä on tänään parilla Ykköspesis-joukkueen pelaajalla vahvistettuna liikenteessä.

Lohi tulee otteluun vahvasti viime vuosiin verrattuna muuttuneella rykmentillä. Mukana on vanhaa lohta, kirjolohta, yksi savulohi ja muutama täysin uusi taimen. Peliä pyritään kehittämään ottelu ottelulta, mutta varsinaisesti pelinjohtaja Jussi Muilu ei ole kieltänyt lyömästä palloa väliin heti ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Kesään lähdettäessä kysymysmerkkejä onkin siis paljon ilmassa, mikä sopii yllätyksistä tykkäävälle Lohi-ryhmälle. Varmaa on vain, että tämäkin kesä tulee tarjoamaan ilmiömäisiä suorituksia, kammottavia repsahtamisia, hilpeitä riemunkiljahduksia sekä räkäisiä naurunremakoita!

Lohen aamuharjoituksissa pystymailakuningas Jolli Rytkösen lanaama kenttä kimmelsi auringon paisteessa. Koskenharju ja Lohi on valmiina – ole sinäkin!

16.5.2015 kello 14:00 Aina Aurinkoisella: Lohi – Kuoppio 

Liput: 4/6€
Ovelta voi myös ostaa kausikortteja puoli-ilmaiseksi: 25€

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa