Lohen pelinjohtaja vaihtuu – uuden joukkueen rakentaminen aloitettu

Jussi Muilu ryhtyy kokoamaan Lohen ensi kauden joukkuetta.

Jyväskylän Lohen pelinjohdossa edelliset kolme kautta toiminut Jussi Muilu ei jatka tehtävässään enää ensi kesänä. Muilu jatkaa kuitenkin edustusjoukkueen tehtävissä.

– Kolme vuotta putkeen samojen miesten kanssa oltu tekemisissä ja myös ensi kauden joukkuetta rakennetaan samojen miesten ympärille, niin kyllähän se on tervettä, että haetaan muutosta valmennuksessa ja pelinjohdossa, Muilu kommentoi.

Vaikka viuhkassa Muilua ei enää nähdä, on hänen tehtävänään siis koota ensi kauden joukkue, valmennus ja pelinjohto.

– Hyvät ainekset on olemassa Lohen jatkolle. Sellaista joukkuetta lähdetään kokoamaan, mikä taistelee ensi vuonna noususta. Se on lähtökohta. Ei tässä muuten olisi mitään järkeä.

Lohen ensi kauden viuhkamies on siis edelleen etsinnässä, mutta pelaajaneuvottelut on jo aloitettu. Ensimmäisenä Muilu aloittaa neuvottelut viime kauden pelaajiston kanssa ja ensimmäisiä pelaajasopimuksia saadaankin varmasti kuulla jo ensi viikolla.

– Viime vuonna moni pelaaja sai kovia pelejä Ykköspesiksessä alle ja kyllä runko pyritään kokoamaan viime kauden miehistöstä.

Lohen viime kauden joukkueesta Joni Lehikoinen ja Matias Hangasmaa tekivät jo sopimuksen Superpesikseen nousseen Haminan kanssa. Muiden pelaajien osalta sopimustilanne on vielä auki. Lohi toivottaa kaksikolle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

Ensimmäisistä pelaajasopimuksista ilmoitetaan jo varmasti lähiaikoina, joten pysykäähän kanavalla. 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.