Lohen pelinjohtaja selvillä – Ensimmäinen harjoitusottelu huomenna!

Pelinjohtaja on selvillä – Lohen viuhkan varteen löytyi tuttu ja turvallinen nimi. Huomenna ensimmäinen harjoituspeli kello 09:15, vastassa Lievestuoreen Kisa.

Lohen pelinjohtajana kaudella 2018 toimii Jussi Muilu. Muilu on toiminut Lohen pelinjohtajana kaudesta 2015 lähtien.

Jyväskylän Lohen pelinjohtajana kaudella 2018 jatkaa Jussi Muilu. Muilu on pyörittänyt Lohen viuhkaa kesästä 2015 lähtien.

Syksyn ja talven aikana neuvotteluja käytiin useamman ehdokkaan kanssa. Uutta joukkuetta ja valmennusryhmää on rakentanut nimenomaan Muilu. Lopulta tuttu pelinjohtaja sai kuitenkin lyödä kättä päälle itsensä kanssa.

– Sisäisiä neuvotteluja käytiin pitkin talvea ja syksyä ja sitten päädyttiin Muiluun, Muilu itse kommentoi talven neuvotteluja.

Lauantaiset harjoitukset Hipposhallissa kulkivat Muilun mukaan peliä ajatellen loistavasti, vaikka merkin kanssa on kuulema vielä vähän hiomista.

– Onhan se (merkki) mulla hallussa, mutta pelaajistolla ei kyllä sinnepäinkään.

Jutun lopusta löydät lisää Muilun kommentteja videolta.

Ensimmäistä kertaa Muilu ja Lohi ovat tulessa jo huomenna sunnuntaina (28.1.2018), kun harjoitusottelussa vastaan asettuu Lievestuoreen Kisa. Ottelu alkaa noin kello 09:15 Hipposhallissa.

Lohen joukkue ja valmennusryhmä ovat nyt koossa. Muilun kanssa valmennuksesta vastaavat Vesa Kivelä (lajivalmennus) ja Otto Raja-aho (fysiikka).

Lohen ensimmäinen harjoitusottelu siis sunnuntaina kello 09:15 Hipposhallissa. Tervetuloa heti aamutuimaan seuraamaan uudistuneen Lohen otteita. Muilun mukaan tarkkailuun kannattaa ottaa ennen kaikkea uudet miehet. 

Vanhan, uuden ja nuoren pelinjohtajan koko haastattelun näet alta löytyvältä videolta. Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Lohen Twitteristä >>

Lohen joukkue kaudella 2018

Valmennus

Pelinjohtaja / lajivalmennus Jussi Muilu
Lajivalmennus Kivelä Vesa
Fysiikka / juoksuvalmennus Raja-aho Otto
General Man Hyvönen Juuso
Joukkueenjohtaja Hautala Timo

Pelaajat

Joonas Huovinen
Henri Ikonen
Teemu Lepistö
Joni Luukkainen
Tuomas Mattila
Riku Orpana
Elmeri Pajari
Janne Palomäki
Tuomas Pulkkinen
Heikki Rantanen
Juuso Tajakka
Elias Takala
Kalle Virolainen
Matti Vilppola
Seppo Väliheikki
Mikko Watia

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.