Lohelle voitto ulkoavauksesta!

Lohi aloitti ulkopelit tyylikkäästi nappaamalla harjoitusottelussa voiton Lahden Mailaveikoista lukemin 0-2 (2-3, 2-10).

Edes kylmä sää ja ajoittaiset rankkasateet eivät haitanneet juoksujuhlia Lahden Kisapuistossa lauantaina, kun Lohi matkusti ensimmäiseen ulkona pelattuun harjoitusotteluun.

Mukava takatuuli helpotti lyöntikeliä ja varsinkin Lohen Akseli Saukkolan maila oli sen verran kuumassa iskussa, että juoksuja nähtiin vallinneista olosuhteista huolimatta suotuisa määrä.

Lahti aloitti ottelun railakkaasti ja sai rakennettua tilannetta kahdessa ensimmäisessä vuorossa mallikkaasti. Mailaveikot sai pitkiä painostusjaksoja ottelun alussa ja pääsi nopeasti 2-0 -johtoon.

Tämän jälkeen Lohen ulkopeli kuitenkin petrasi otteitaan ja Lahden juoksuiloittelut jäivät siihen. Akseli Saukkola löi kahdella ottamattomalla lyönnillä Lohen ensin tasoihin 2-2:een ja viimeisessä vuorossa Lohi nappasi jaksovoiton vapaataipaleen turvin.

Lahden Kisapuistossa nähtiin varsin vaihtelevaa säätä.

Jos ensimmäisellä jaksolla Lohen startti oli hieman nihkeä, päästiin toisella jaksolla paljon paremmin peliin mukaan alkutahdeista lähtien. Saukkola jatkoi siitä mihin jäi ja löi neljä juoksua toisen jakson kahteen ensimmäiseen vuoropariin.

Saukkolan avattua padot, vapautuneessa tilassa onnistumisia alkoi löytyä laajalta rintamalta ja ottelun loppulukemat merkattiin Lohelle peräti 0-2 (2-3, 2-10). Saukkolan lisäksi ottelusta voi nostaa esiin Jyväskylän Kirin C-junioreista lainatut Arttu Rauhamäen ja Eetu Kettusen.

Molemmat nuoret miehet esittivät solidia ulkopeliä ja Kettusen kaunis juoksuaksel toi nuoren miehen tilille myös useamman tuodun juoksun ottelussa.

Lahden Kisapuiston parakkikoppien kahden celsius-asteen suihkuvesi piti huolen, että Lohen palautuminen saatiin nopeasti käyntiin. Ensi viikon alussa harjoitellaan ja treenipelit jatkuvat jo viikonloppuna Koskenharjun Aina Aurinkoisella, kun vastustajaksi saapuu Puijon Pesis, Kuopiosta.

Seuraava Lohen ottelu:

Lohi – Kuopio lauantaina 28.4. kello 14:00. Lohen tulevan otteluohjelman ja kaikki harjoitusottelut löydät täältä: Lohen ottelut 2018

Lohen kokoonpano ottelussa:

 1. Matti Vilppola 3k
 2. Riku Orpana 1v
 3. Elmeri Pajari s
 4. Mikko Watia 2p
 5. Heikki Rantanen L
 6. Elias Takala 2k
 7. Henri Ikonen 2v
 8. Seppo Väliheikki 3v
 9. Arttu Rauhamäki 3p (2. Jakso: jokeri nro 9)
 10. Mikke Nampajärvi
 11. Eetu Kettunen (2. Jakso: numero 9. ja 3p)
 12. Akseli Saukkola
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.