Lohelle harjoituskauden ensimmäinen tappio

Lohi kärsi harjoituskauden ensimmäisen tappion, kun Lievestuoreen Kisa vie voiton kauden kenraaliharjoituksessa lukemin 0-1 (2-5, 1-1).

Aina Aurinkoisella Koskenharjulla nähtiin lauantaina mukava määrä yleisöä loistavassa säässä, kun Lohi ja Kisa pelasivat viimeisen harjoitusottelunsa ennen kauden alkua.

Suurta pesäpallojuhlaa ei ottelussa loistavasta säästä huolimatta nähty. Pelinjohtaja Jussi Muilu lähtee kauteen kuitenkin odottavin ja luottavaisin mielin.

Lohen osalta ottelu starttasi kehnosti. Heti ensimmäisessä sisävuorossaan Lievestuore iski 4-0 -johdon, ja vaikka Lohi pystyi parantamaan peliään ottelun edetessä, ei se riittänyt voittoon. Ensimmäinen jakso merkattiin Kisalle 5-2 ja toinen jakso tasalukemiin 1-1.

Tappio oli Lohen ensimmäinen harjoituspeleissä. Sekä kokoonpanossa että jopa pelinjohdossa on nähty Lohen osalta vahvaa rotaatiota harjoituskauden aikana, sillä miehistössä on käynyt yli 20 nimeä vaihtelevilla pelipaikoilla.

Toukokuun aikana Lohi tiivistääkin pakkaansa ja pyrkii löytämään voittavan koostumuksen tulevaan Suomensarja-kauteen.

Kausi alkaa lauantaina 12.5. Imatralla ja ensimmäinen kotipeli pelataan 20. toukokuuta Koskenharjulla, kun vastaan asettuu Lahden Maila-Veikot. 

Lohen otteluohjelman löydät täältä >>

Tilaa kesän kausikortti kotiin täältä >>

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.