Koskenharjun taika pitää!

Lohi jatkaa suomisarjan kärjessä voittamattomana, kun tänään kaatui Puijon Pesiksen kakkosjoukkue lukemin 2 – 0 (4-1, 6-2). Samoin jatkaa Koskenharju pistemenetyksittä suomalaisten urheilupyhättöjen Mestareiden liigassa. Vettä satoi tänään Jyväskylässä noin 9.30 alkaen tauotta, puolen päivän jälkeen kovaa ainakin kolmeen asti. Koskenharjulla ei. Sen verran Koskenharju antoi periksi, että antoi pilviverhon peittää aurinkoa, jotta kilometrin päässä Harjulla ei harmittaisi potkupallopelissä. Myös jälkipelit Laittoman terassilla jäivät lyhyiksi, koska kentän ekologiset kastelulaitteet kytkettiin päälle heti kun Majamäen pilli soitti kolme pitkää pelin päättymisen merkiksi.

Vahva alku ottelulle

Avausjaksoa pelattiin peräti 35 minuuttia ja voittajaksi saatiin kotijoukkue Lohi lukemin 4-1. Avausvuorossa palot tehtiin kolmesta ensimmäisestä mahdollisesta savolaisesta. Puijon varalukkarin varalukkari Panu Knuutinen kävelytti kärkemme ykköseltä kotiin ja pelasi sen jälkeen loistavan ottelun lyöden joukkueensa kaikki juoksut ja onnistuen myös ulkopelissä. Kotijoukkue teki avausvuoroon myös kolme muuta juoksua, joista kaksi tuli Saukkolan Akselin upealla moukarilla. Avausvuoron aikana ja jälkeen Lohen sisäpeli nitkahti tasolle heikko. Iso määrä yksittäisiä virheitä esti peräkkäiset onnistumiset. Pitkien vuorojen pelaaminen sekä paineen antaminen ulkokentälle epäonnistuivat. Virheitä tuli niin merkin lukemisessa kuin näyttämisessä (allekirjoittanut ensimmäistä kertaa tälle kesälle laikkatelineenä) sekä etenemisessä ja kaaripelissä. Pääasia oli kuitenkin piste siitä, että olimme jaksolla lukemin 4-1 parempia.

Toisella jaksolla sama rytmi

Toinen jakso oli siinä mielessä toisinto, että avausvuorot pelasimme laadukkaammin ja löimme ratkaisut. Kahden vuoroparin jälkeen taululla luki jo tennislukemat 6-0, mutta Puijo rakensi pelin kuudesta kolmostilanteestaan neljä viimeisissä kahdessa vuorossa. Ulkopeli oli kuitenkin rautaista, eikä vastustaja päässyt neljää juoksua lähemmäs. Omassa sisäpelissä vuoromme pitenivät jopa kierroksen mittaisiksi, mutta edelleen peliä sotkivat yllättävät palot ja pikkulaittomat merkkilyönneissä. Iso Laiton ylärinteellä näki kuitenkin kypsän esityksen, jonka pääosassa olivat hienosti sisällä onnistuneet Saukkola ja koko 2-kärki Pajarin johdolla. Ulkopelissä Vekseli haki näpyjä polttaen kolmestakin pompusta kieroja pelikavereitaan.

Vielä Yrttisuolle ennen kesätaukoa

Tänä vuonna meitä hemmotellaan peräti kahden viikon kesätauolla, mutta sinne on vielä pitkä matka. Ensin pitäisi käydä kohtaamassa paikallisvastus Kiri Kuokkalassa ja kärsiä juhannus – sitten pääsemme treenaamaan niin, että tuntuu. Tai miten vaan. Tämä joukkue nauttii urheilusta, yhdessä tekemisestä, voittamisesta ja kehittymisestä, joten tauko tulee hyvään kohtaan. Taukotavoitteena on siis urheilla, tehdä yhdessä ja kehittyä; keskiviikkona tavoitteena on voittaa. Tietokilpailukysymys: onko Lohi koskaan ollut kesätauolla/sarjan puolivälissä tappioitta? Haaste: onko tänä vuonna?

Ja yleisön pyynnöstä lisätään tähän vielä linkki pelin tilastoihin: SIIRRY TÄSTÄ >>

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.