Jyväskylän Lohelle hienoin joululahja – Lukkari on löytynyt!

Lohen joukkue kesälle 2018 on nyt kokonaisuudessaan valmis. Lukkarin löydyttyä pelaajapakka on kasassa.

Viime kesänä lukkaroineen Matias Hangasmaan siirryttyä korkeimmalle sarjatasolle Haminan joukkueen riveihin, on Lohen syöttölautasen äärellä ollut paikka auki. Tämän pestin tulee vastaanottamaan alkuvuodesta Jyväskylään töiden perässä kihlattunsa kanssa muuttava Heikki Rantanen.

Rantanen on 23-vuotias Pöytyän Urheilijoiden kasvatti. Urallaan Rantanen on lukkaroinut kaksi Superpesis-ottelua Hyvinkään Tahkon paidassa kesällä 2013, minkä lisäksi tilastoista löytyy 60 ottelua Ykköspesistä ja 58 ottelua Suomensarjaa. Miehen itsensä kokeman mukaan hänellä on ollut aina paljon annettavaa joukkueelleen ja jokaisessa joukkueessa hänellä on lukkarina ollut merkittävä rooli koko ulkopelin kannalta.

– Opiskeluaikoina pelasin Ulvilan, Pöytyän ja Helsingin joukkueissa. Harjoitusmäärät viime talvina jäivät hyvin vähäisiksi opiskelujen kiireiden vuoksi, minkä sain huomata kausien ensimmäisten pelien vaikeuksien myötä, Rantanen tunnustaa.

Mies kertoo kuitenkin pyrkivänsä pitämään tasonsa aina vähintään samana kuin edelliskauden päättyessä. Nyt opiskelujen jäädessä taakse ja elämän vakiinnuttua yhteen paikkakuntaan voikin olla uuden iskun paikka.

– Superin visiitti jäi melko lyhyeksi, koska juuri tuolloin minulle avautui mahdollisuus päästä toteuttamaan toista unelmaani. Pesäpallo jäi hetkeksi taka-alalle, mutta elämän vakiinnuttua yhteen paikkakuntaan kerrallaan, minun on tarkoitus ottaa taas suunta ylöspäin ja katsoa mihin se tällä kertaa riittää, Rantanen kertoo kysyttäessä mahdollisista Superpesis-haaveista vielä tulevaisuudessa.

Heikki Rantanen on Pöytyän Urheilijoiden kasvatti (kuvassa vasemmalla). Kuva: Pöytyän Urheilijat

Jyväskylän kaupunki ja Koskenharjun Aina Aurinkoinen ovat Rantaselle jo ennestään tuttuja. Entäs miltä juuri Jyväskylän Loheen siirtyminen uudesta pelaajasta tuntuu ja mitä mies tulevalta kaudelta odottaa?

– Loheen siirtyminen vaikutti heti alussa luontevalta valinnalta, vaikka lähes kaikki pelaajat ja valmennusjohto ovat minulle entuudestaan tuntemattomia. Odotan, että Lohi on ensi kaudella kykenevä lunastamaan sille asetetut oletukset ja henkilökohtaisesti pidän joukkuetta lähes parhaana mahdollisena ponnahduslautana omalle pelaajauralle.

Tuohon ei liene kenelläkään enää mitään lisättävää. Jyväskylän Lohi toivottaa Rantasen alias Rhinon lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseen ja kevään harjoituksiin, kunhan sen aika on.

Lohen pelaajisto on nyt kasassa. Tulevan kesän pelinjohtajasta tiedotetaan Joulun jälkeen. Sitä ennen Lohi-faneille toivotamme Hyvää Joulua! 🎄

Lohen kausikortteja vielä 31. joulukuuta asti tarjolla alennettuun hintaan – vain 20 € kappale. Tilaa oma kausikorttisi kotiin postitettuna täältä.

Lohen joukkue 2018:

Joonas Huovinen
Henri Ikonen
Teemu Lepistö
Joni Luukkainen
Tuomas Mattila
Riku Orpana
Elmeri Pajari
Janne Palomäki
Tuomas Pulkkinen
Heikki Rantanen
Juuso Tajakka
Elias Takala
Kalle Virolainen
Matti Vilppola
Seppo Väliheikki
Mikko Watia

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.