Jatkosopimuksia! Palomäki ja Vilppola jatkavat Lohessa

Janne Palomäki (vasemmalla) ja Matti Vilppola jatkavat Lohen punaisissa.

Jyväskylän Lohi on solminut kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen Janne Palomäen ja Matti Vilppolan kanssa. 

Täksi kaudeksi Jyväskylän Loheen siirtyneet Matti Vilppola ja Janne Palomäki jatkavat Lohessa myös kaudella 2019. Sopimus sisältää myös option vuodesta 2020.

Vuonna 1998 syntynyt Palomäki ja 1995 syntynyt Vilppola edustavat Lohen nuorempaa kaartia, joiden urakäyrä osoittaa jämäkästi ylöspäin. Molempien miesten nimi jatkopaperiin olikin Lohen joukkueen rakentamisesta vastaavalle pelinjohtaja Jussi Muilulle mieluinen asia:

– Nämä pelaajat haluttiin kiinnittää ensimmäisenä ja olen todella tyytyväinen, että heidän halunsa oli myös jatkaa Lohessa.

Lohen ajokoira, Matti Vilppola (kummiyritys Sports Car Center) on pelannut kaikki neljä otteluaan numerolla yksi. Neljässä ottelussa tilille on kirjattu yksi lyöty, viisi tuotua ja 19 kärkilyöntiä. Ulkopelissä Vilppola on esittänyt säväyttäviä otteita kolmoskopparin paikalla.

Asepalvelusta tänä vuonna suorittava Janne Palomäki on myös pelannut neljässä ottelussa, kaikissa haastavalla 1-vahdin paikalla. Sisäpelissä vasemmalta sivaltava Palomäki on hoitanut vaihtotilanteita.

Sekä Palomäki että Vilppola ovatkin tärkeitä miehiä sekä Lohen ulko- että sisäpelissä ja tulevina vuosina rooli toivottavasti entisestään kasvaa.

– Molempien intohimo ja potentiaali kehittyä on huippuluokkaa. Heillä on mahdollisuus ottaa ensi kaudella Lohessa isoa roolia, Muilu jatkaa.

Lohi pyrkii rakentamaan ensi kauden runkoa kasaan jo hyvissä ajoin ja toivottavasti lisää tärkeitä jatkosopimusuutisia saadaankin jo kesän aikana.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.