Jatkosopimuksia! Kolme tuttua nimeä jatkaa Lohessa

Lohen joukkueen rakentaminen kaudelle 2019 on käynnistynyt. Viime kauden joukkueesta jatkosopimukseen nimen rustasivat Matti Vilppola, Juuso Tajakka ja Mikke Nampajärvi.

Mikke Nampajärvi

Mikke Nampajärvi

Matti Vilppola

Matti Vilppola

Juuso Tajakka

Juuso Tajakka

 

 

 

 

Matti Vilppola teki viime kesänä vakuuttavan sisääntulon joukkueeseen pitkän pelitauon jälkeen. Runkosarjassa Vilppola voitti Lohen sisäisen etenijätilaston 17 tuodulla juoksulla ja hoiti ulkopelissä tyylikkäästi haastavan kolmoskopparin roolin.

Juuso Tajakka debytoi Lohi-paidassa ja sisääntulo joukkueeseen oli Vilppolan tapaan vakuuttava. Vasemmalta sivaltava kotiuttajajokeri iski runkosarjassa Lohi-miehistä toiseksi eniten juoksuja, kun  11 otteluun lyötyjä juoksuja syntyi 22.

Mikke Nampajärvi tuli joukkueen mukaan vasta kevätkaudella, mutta nosti tasoaan koko kesän ajan. Pudotuspeleissä Nampajärvi pelasi numerolla kaksi ja keräsi Lohen viiteen playoffs-otteluun eniten tuotuja juoksua (8) yhdessä Vilppolan kanssa.

Lohen tulevan kauden joukkuetta kasaa pitkään seuran taustoilla toiminut Elmeri Pajari, jolle kyseiset jatkosopimukset olivat luonnollisesti mieluisa asia:

– Nopeasti päästiin miesten kanssa sopimukseen. Onhan se upeaa, että vaikka viime kausi päättyi pettymykseen, halu jatkaa Lohessa on näin vahva. Se kertoo siitä, että seurassa on tehty asioita oikein.

– Koko kolmikolta odotan ensi kaudella todella paljon. On kuitenkin kysymys vielä kohtalaisen nuorista pelaajista, joten yhden talven aikana ehtii kehittyä paljon.

– Lisäksi viime kauteen nähden kaikki pääsee nyt huomattavasti paremmista asemista liikkeelle. Vilppolalla oli neljän vuoden pelitauko alla, Nampajärvi tuli mukaan vasta keväällä ja Tajakalla sen sijaan oli haastava rooli, kun kolmella kotiuttajajokerilla yritettiin pyöritellä kokoonpanoa.

– Koko kolmikolla on loistava asenne tähän toimintaan. Löytyy sitä paloa ja halua jokapäiväiseen tekemiseen. Koko trio sopii loistavasti Lohen yhteisöön ja ovat ottaneet alkumetreiltä asti oman paikkansa.

Lohen viime kausi päättyi pettymykseen, kun nousutavoitteet eivät realisoituneet, vaan matka tyssäsi lohkofinaaleissa Lahden Mailaveikkoja vastaan.

Tulevaan Suomensarjakauteen 2019 valmistautuminen on kuitenkin jo täydessä käynnissä. Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla ja lisää uutisoitavaa lienee luvassa jo ensi viikolla.

Pysykäähän kanavilla ja liittykää odotellessa vaikka Lohen jäseneksi täältä. Lohi on Lohi.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.