Ennakko: Pudotuspelit vihdoin käyntiin!

Ilmassa alkaa olla raikas syksyn tuoksu ja pesäpalloihmisten pääpäivät ovat käsillä. Nyt ei pelata enää pisteistä, vaan pelkästään voitoista. Lohi aloittaa pudotuspelit tänään.


1. Lohkovälierä: Lohi – Juva
Kello:
17:30
Paikka:
Aina Aurinkoinen, Koskenharju
Otteluisäntä: Jyväskylän Sos. Dem. Kunnallisjärjestö ry
Liput: 7/5€ *

* Huomaathan, että kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyä pudotuspeliotteluihin. Kausikorttilaiset saavat pääsylipun kuitenkin halvempaan 5€ hintaan.

Lohkovoittajana Lohi saa kotiedun ja vastustajaksi lohkossa neljänneksi sijoittuneen Juvan. Ottelusarja pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, eli jatkopaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Ottelusarjan voittaja etenee lohkofinaaleihin, missä vastaan asettuu toisesta välieräparista joko Kuopio tai Lahti.

Juvan alkukausi oli hankala, mutta joukkue paransi kesähelteillä huimasti peliään. Pitkään runkosarjan viimeisenä loikoillut Juva nappasi pisteitä kuudesta viimeisestä ottelustaan ja voitti muun muassa kahdesti sarjakakkosen Lahden Mailaveikot. Kova kiri riitti lopulta pudotuspelipaikkaan kolmen pisteen erolla ennen Kouvolaa.

Molemmat keskinäiset kamppailut merkattiin runkosarjassa kuitenkin Lohen nimiin. Kotikentällään Lohi vei ottelun 2-0 (3-2, 1-0) ja vieraissa 1-2 (1-2, 8-4, 1-2). 

Lohen valmistautuminen pudotuspeleihin on sujunut loistavasti ja viimeisessä runkosarjaottelussa Kuopiota vastaan varsinkin ulkopeli oli syksyn pelien vaatimalla tasolla, kun Kuopio ei saanut juoksuakaan Lohen ulkokentästä.

Juvaa vastaan ulkopeli korostuu, sillä kokeneesta ryhmästä löytyy reilusti lyöntivoimaa. Itälohkon Top10-kotiuttajista peräti kolme tulee Juvalta, kun Janne Matikainen iski 25, Teppo Muttilainen 24 ja Aki Tervo 23 juoksua runkosarjaan.

Lohessa eniten juoksuja takoi Kalle Virolainen, kuka voitti myös Itälohkon lyöjätilaston 36 osumallaan. Virolainen huilasi Kuopio-ottelussa, mutta tänään vasemmalta sivaltava jokeri numero 10 palaa jälleen kokoonpanoon.

Ottelusarja jatkuu lauantaina 18. päivä Juvalla kello 16:00. Mahdollinen kolmas ottelu pelataan Koskenharjulla sunnuntaina 19. elokuuta kello 14:00.

Tervetuloa kaikki toverit ja aatteen veljet Aina Aurinkoiselle Koskenharjulle klo 17:30 SDP Jyväskylän isännöimään otteluun kannustamaan Lohi voittoon! Restaurant Laiton palvelee tuttuun tapaan.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.