Ennakko: Lohi pelaa paikasta nousukarsintoihin, sarja käyntiin tänään!

Lohi pelaa paikasta nousukarsintoihin, kun Itälohkon finaalit käynnistyvät tänään. Tervetuloa Aina Aurinkoiselle kannustamaan Lohi voittoon!


1. Lohkofinaali: Lohi – Lahti
Kello:
17:30
Paikka:
Aina Aurinkoinen, Koskenharju
Otteluisäntä: Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy
Liput: 7/5€ *

* Huomaathan, että kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyä pudotuspeliotteluihin. Kausikorttilaiset saavat pääsylipun kuitenkin halvempaan 5€ hintaan.

Tasainen ottelusarja on varmasti jälleen luvassa. Molemmat joukkueet etenivät välieristä jatkoon puhtaasti voitoin 2-0, kun Lohi kaatoi Juvan ja Lahti Kuopion heti kahdessa ottelussa.

Runkosarjan keskinäisissä kamppailuissa Lohi ja Lahti kohtasivat kaksi kertaa, joista molemmat päättyivät puhtaisiin kotivoittoihin. Kotona Lohi jätti Mailaveikot kokonaan juoksuitta lukemin 2-0 (2-0, 2-0), kun taas Lahden Kisapuistossa isännät olivat runsasjuoksuisessa ottelussa parempia lukemin 2-0 (4-2, 10-5).

Mikäli Lahden joukkuetta vertaa Juvaan, on Mailaveikot ainakin nopeampi. Tästä kertoo myös tilastot, sillä joukkueesta löytyivät runkosarjan päätteeksi sekä etenijätilaston ykkönen että kakkonen, Isto Kauppinen (36) ja Ville Pesu (30). Lisäksi Lahden kokeneempaa osastoa edustava Jaakko Kuoppa vei sarjan kärkilyöntitilaston 103 kärkilyöntipisteen voimin.

Lohi on sen sijaan nojannut kauden aikana äärimmäisen vahvaan ulkopeliin. Ennen kaikkea lukkari Heikki Rantanen on ollut pudotuspeleissä kovassa iskussa. Nyt vastustaja muuttuu, mutta Lohi nojaa edelleen vahvaan ulkopeliinsä. 

Lohkofinaalit käynnistyvät tänään keskiviikkona Koskenharjulla kello 17:30. Sarjan toinen ottelu pelataan lauantaina Lahdessa kello 12:00 ja mahdollinen kolmas ottelu sunnuntaina Koskenharjulla kello 14:00. Jatkopaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Ottelusarjan voittaja etenee nousukarsintoihin, missä vastaan tulee Pohjoislohkon voittajajoukkue finaaliparista Simon Kiri – Sotkamon Jymy.

Tervetuloa kannustamaan Lohi voittoon! Keskiviikon otteluisäntänä toimii Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy. Liput otteluun 7/5€.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.