Ennakko: Lohi-KPL

1174533_10151812095484764_1026531408_n

Seuraava etappi Lohiparven valmistautumisessa kesään 2015 on harjoitusottelu Kouvolan Pallonlyöjien kakkosjoukkuetta vastaan tulevana lauantaina 28.2. Ottelu alkaa Hipposhallissa kello 19.15.

Lohen Kiriä vastaan pelatun halliavauksen jälkeen ryhmä on ehtinyt ottamaan mittaa myös toisesta keskisuomalaisesta poppoosta, kun jaksot tasattiin 1-1 (5-4, 2-3) Lievestuoreen Kisan ykköspesisjoukkueen kanssa. Lohen kakkospelinjohtaja A-J Hirvonen oli pääosin tyytyväinen suojattiensa esitykseen.

– Siihen nähden oli ehdottomasti hyvä peli, että kaikki pelaajat taisivat vaihtaa pelipaikkaa halliavauksesta. Vastustaja oli myös aika paljon parempi ja etenkin lyöntipeli oli heiltä hyvää, mutta meidänkin peli oli mainiota.

Pelipomo näki tärkeäksi ottelun alun, josta Lohi selvisi kuitenkin kuivin nahoin, vaikka pari ensimmäistä vuoro oltiinkin kuin kirkossa. Nyt katseet on käännetty jo kohti Kouvola-ottelua kohti, mutta sen tarkempia skouttauksia ei vastustajaan ole vielä tehty.

– Lähdetään katsomaan, millainen Itälohkossa on kärjen taso. Ehdottomasti voi olettaa, että Kouvolassa on tehty taas hyvää työtä ja harjoiteltu kovasti. Aivan täydellä kokoonpanolla emme pääse tällä kertaa liikkeelle eikä pelikään ole missään nimestä vielä kesää silmällä pitäen valmista.

Tasonmittauksen lisäksi Lohella on viikonloppuna luvassa testejä niin nopeuskestävyyden kuin voimienkin saralla.

– Tämän viikonlopun perusteella lyödään linjoja lukkoon ja tiedetään, mihin lopputalven aika täytyy vielä erityisesti panostaa.

Hirvosen silmää on miellyttänyt päivittäisen tekemisen taso ja hänen sanojensa mukaan Lohiparvi on kehittynyt talven aikana huimasti. Amatööriurheilun arki on kuitenkin välillä iskenyt kohti kasvoja.

– Valitettavasti poissaoloja tulee töiden ja opiskelujen takia eikä kaikkia yhteistreenejä aina pystytä vetämään halutulla tavalla. Siinä meillä varmasti on vielä tekemistä ja tasossa nostamisen varaa.

Pelinjohdon yhtenevästä kampaustyylistä johtuen Ilari Välisaaren varusmiespalvelus tuskin aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta kaksikko joutuu vielä kurtistamaan otsanahkaansa, kun varmuutta lentosotamiehen sijoituspaikasta viikonlopuksi ei ole vielä saatu.

– Kokoonpano tosiaan elää vähän sen mukaan, onko Ilpo puolustamassa maatamme vai ei. Sen perusteella määräytyy etenkin se, pelaako Watia( Mikko) linjassa vai takana.

Hirvonen kaipaa Lohiparvelta ottelussa lisää röyhkeyttä kentällemenoihin ja järkeä kärjen takana etenemiseen. Hänellä on myös esittää varmat tärpit lauantain taistoon seurattavaksi.

– Mielenkiinnolla odotetaan Joni Rytkösen veljen, Rikun, otteita lautasen äärellä. Kaverilla on olemassa kaikki tekniset valmiudet, fysiikka on kohdillaan ja käsi aivan hirmuinen. Myös Rauhalalle (Ville) on pakko lyödä lisää paineita, kun on kaikesta möyhytyksestä huolimatta ne tähän asti kestänyt. Nyt nähdään miehen riittääkö taso Kouvolaa vastaan.

Arvovaltaisen yleisön kannattaa kiinnittää huomionsa myös ottelun oikeudenjakajiin ja heistä ainakin Hirvosen entiseen superpesistuomaripari Jukka-Pekka Raatikaiseen. Nähtäväksi jää, kuinka nämä veljekset viihtyvät samalla kentällä, kun takana ei olekaan yhteistä automatkaa laadukkaan musiikin säestämänä.

 

-AP-

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa